Mustban párolt karaj. recept
30 perc
A Mustban párolt karaj. hozzávalói:
80 dkg karaj felszeletelve
1/2 l must
2 dl tejszín
1 nagy fej vöröshagyma
ételízesítő
feketebors
1 kávéskanál mustár
1 dl olaj
A Mustban párolt karaj. elkészítési módja:
A karaj mindkét oldalát bedörzsöljük ételízesítővel. Kevés hevített olajon a szeletelt vöröshagymával együtt előpirítjuk. Felöntjük musttal, majd lassú tűzön, lefedve pároljuk. Ízesítjük közben mustárral, borssal, ételízesítővel ha sótlan. Befejezés előtt a tejszínt ráöntjük és mártássűrűségűre forraljuk. Csőtésztával finom.
Pikáns mint a vadas!!! Nálunk nagy sikert aratott. Ha a must nem elég édes, pici cukrot tehetünk bele. Hamar elkészül
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: edicske, 2007. szept. 20. 15:11
A mustban párolt karaj. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.