Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Kelt palacsinta recept

Kelt palacsinta recept

Elkészítési idő 90 perc

A Kelt palacsinta hozzávalói:
8 dl tej
2 dkg élesztő
1 kávéskanál porcukor
50 dkg liszt
3 db egész tojás
1,5 dl olaj


A Kelt palacsinta elkészítési módja:
A felfuttatott élesztőt össze kell keverni a többi hozzávalóval és mikor csomómentes, egy órán át keresztül meleg helyen kelesztjük. Teflon serpenyőben sütjük.

Mivel nincs benne csak minimális mennyiségű cukor, ezért sós töltelékkel is tölthetjük.
Amikor beleöntjük a tésztát a serpenyőbe rakhatunk rá vékonyra szelt almát, szalámit, bacon szalonnát, gombát, snidlinget stb.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kelt palacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook