Kelt palacsinta recept


8 dl tej
2 dkg élesztő
1 kávéskanál porcukor
50 dkg liszt
3 db egész tojás
1,5 dl olaj
A Kelt palacsinta elkészítési módja:
A felfuttatott élesztőt össze kell keverni a többi hozzávalóval és mikor csomómentes, egy órán át keresztül meleg helyen kelesztjük. Teflon serpenyőben sütjük.
Mivel nincs benne csak minimális mennyiségű cukor, ezért sós töltelékkel is tölthetjük.
Amikor beleöntjük a tésztát a serpenyőbe rakhatunk rá vékonyra szelt almát, szalámit, bacon szalonnát, gombát, snidlinget stb.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: edicske, 2007. ápr. 19. 09:59
A kelt palacsinta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.