Mogyorókrémes piskótatekercs 2. recept
A Mogyorókrémes piskótatekercs 2. hozzávalói:1 kész piskótatekercs,
350 g Nutella,
friss piros gyümölcsök,
tejszínhab
A Mogyorókrémes piskótatekercs 2. elkészítési módja:
A piskótát kitekerve megkenjük szobahőmérsékletű Nutella mogyorókrémmel, majd feltekerjük. Hűtőbe tesszük, és amikor jó hideg, kívülről is bekenjük Nutellával. Így a mogyorókrém nem csurog le róla. Megdermesztjük, desszert-tálra tesszük, körberakjuk a friss piros gyümölcsökkel, és az egészet ízlésesen tejszínhabbal díszítjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Gvivike, 2007. nov. 8. 15:36
A mogyorókrémes piskótatekercs 2. elkészítési módja és hozzávalói.