Húsos malackák recept
A Húsos malackák hozzávalói:6-8 szép nagy szelet sovány comb vagy karaj
30 dkg darált hús
só
bors
majoránna
zsír
pirospaprika
fokhagyma
kevés víz
A Húsos malackák elkészítési módja:
Klopfoljuk ki a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk. Egy tálba keverjük össze a darált húst és a fűszereket. Ezt töltsük a húsba, és csavarjuk fel, tűzzük össze, hogy a töltelék ne folyjon ki. Egy nagy teflonserpenyőbe tegyünk kevés zsiradékot, és forrósítsuk fel. Helyezzük bele a húsokat, minden oldalát süssük pirosra (3-3 perc). Majd öntsünk alá úgy 1 dl vizet, és lassú tűzön pároljuk puhára. Burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Gvivike, 2007. nov. 8. 15:34
A húsos malackák elkészítési módja és hozzávalói.