Mit tegyek ha neten vásároltam, de nem kapom meg az árut, de az eladót sem érem el!? (tudásbázis)
nekem van egy csomó tom és jerry mesém !!!ha akarod szivesen megírom neked és elküldöm!van még rengeteg szilveszer és csőrike meg spidi(?) gonzales!!!
postaköltség+ 90 a lemez és már küldöm is ha kell!!
Szegénykék,most aztán várhatják a mese dv-t.
Már amúgy lehet kapni olcsón a könyvesboltokban egy ezres darabja,és jó mínűségüek énis ottszoktam venni.
A minap ép úgyjártam,hogy nem volt benne a cd csak a tokja volt...hhmmm.
Viszavittem és kicserélték,..de kitudja,hogy neked küldi-e az a görény...Bocsi,hogy ezt leírtam..
Szia!!
Én is nagyon sajnálom ami veled történt:((
Sajna énis jártam így de nem ekkora összeggel mint te 2 ezer forintom veszett el,a vaterán jártam porul,elis ment a kedvem ,úgyhogy már nemis licitálok seholsem.Sajna vannak még link emberek:((
Nem adok sok reményt neked,de hátha.....
Szia!
Nagyon sajnálom.Azért még ne add fel.
Nem lehet,hogy elment külföldre,és azért nem válaszol a mobilja?
Otthoni száma nincs?Mondjuk én biztos,hogy elmennék személyesen a lakására.Nem tudom,milyen messze lakik.Biztos,nem hagynám annyiba.Próbálkozzál még.
Szia!
Sajnos még mindig nem értem el! Szerintem erre ihatok hideg vizet!:(
Mi újság?Sikerült intézni valamit?
Tudtál kommunikálni az eladóval?
végül is mindegy:)
persze vigyázni kell,de éppen ezért ovatos vagyok és inkább nem veszek ilyen oldalról. de mint mondtam ez csak az én véleményem és nem mondom hogy ezért megbízhatatlan mindenki csak hát ma már sajna mindig vigyázni kell, és tényleg résen kell lenni
Azért szerencsére Tesz-veszen nem az a mérvadó, hogy "verjük át egymást", különben nem működne! Általában komoly szándékú eladók és vásárlók regisztrálnak be, mivel az sem egyszerű, ugyanis a belépéshez tartozó azonosítókat postán küldik ki, jó egy hétre rá, hogy beregisztrál az ember! Aki ezt vállalja 90%-ban komoly szándékú, és azzal is tisztában van, hogy mindenért előre kell fizetni!
Bizony, benne van a pakliban hogy néha esetleg átvernek, ezért kell amennyire lehet az embernek mindkét oldalról bebiztosítania magát!
Én csak úgy adok el, hogy kerek-perec leírom a postaköltségeket, a vevő pedig kiválasztja milyen módon küldjem el neki az árut! Én is ha vásárolok, mindig ajánlva kérem a feladást, hogy ha bármi történik, utána lehessen járni!
Így a vevő is, és az eladó is biztosítva van! Ha mindezek ellenére a vevő nem kéri az ajánlott feladást, akkor az eladót végülis semmilyen felelősség nem terhelheti!
hát igen csak tudod nem tudni mikor kinek támad kedve átverni.
mint most.
én ezért amit leirtál inkább maradok a hagyományos vásárlásnál. és hát ott a másik hogy sajna minden oldalról lehet szélhámos. a vevő oldaláról is.(nem rád értem)te hiába fizetteted ki velem az árut ki is fizetem,és utána felhivlak hogy nem jött meg a cucc add vissza a pénzem közben meg a cuccot megkaptam. akkor?
ugyhogy nem éri meg itt sem eladni sem venni. szerintem
én nem értem, gyerekek,de lehet hogy velem van a baj. elvből nem fizetek előre, és ahol előre kell fizetni elküldöm a fenébe, vagy egyszerűen ejtem a honlapot. sorra irjátok hogy vásároltok ezen a tesz-veszen.
amig titeket is be nem cspnak. elég sok üzlet van már ahol lehet venni és fizetés előtt megnézheted mit veszel, ha nem akkor neten rendelj de csak ha utánvéttel lehet fizetni ée előttem megnézheted, ha nem akkor könnyen póruljárhattok. nem lehet olyan ritka alkalmi vétel annyit hogy előre kifizessétek az alapján amit irnak az eladóról.
sajnálom. de lehet hogy mint mondtam túl kritikus vagyok
ugy látszik ez a tesz-vesz senkinek sem akar bejönni.
már itt is nem egy esetben volt hogy valami gebasz van.
nézd elsősorban sajna azt kell mondanom hogy te vagy a hibás. árut nem fizetünk ki előre soha sem. sőt mikor elhozzák kivesézed jó alaposan és ha már meg is van röntgenezve,és egyéb papirok is vannak, akkor lehet fizetni.. igy sajna futhatsz a pénzed után.
További ajánlott fórumok:
- Mit vásároltál ma?
- Idegenek interneten ítélkeznek felettem, mert van 2 kutyám és egyedül élek, dolgozok. Akik nem helyeslik, mit gondolnak, mit tegyek?
- Ti vásároltatok már neten mobilt?
- Magán a gépen van hang, ha zenét hallgatok vagy filmet nézek, csak ha neten akarok zenét hallgatni nincs. Mit tegyek?
- Interneten keresztül vásároltam, nem kaptam számlát, mit tehetek?
- Három hónapja nyertem a neten 10ezer Ft-os utalványt, amit a mai napig nem kaptam meg, állítólag nem találják a csomagom, mit tegyek?