Szerintem attól lehet azért tartani, hogy rendelek egy weboldalon, aztán pl. egy hónap múlva elromlik, erre az a weboldal nem található. Akkor mit lehet tenni?
Én igen. Pannonos előfizetéses telefonom van,és 2 évente jár bónuszként fillérekért új telefon. Amikor legutóbb kaptam a bónuszt és vásárolhattam új készüléket, interneten keresztül bonyolítottam le az üzletet a pannon.online oldaláról, ahova szintén regisztrálva vagyok. Ezen az oldalon befizethetem a telefonszámlámat, módosíthatom az előfizetésemet, szóval nagyon jó és kényelmes. A futár ezer forintért hozta haza, a telefon még ennyibe sem került. (Nokia 6070)
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.