Interneten keresztül vásároltam, nem kaptam számlát, mit tehetek? (tudásbázis)
Szóval a számla miatt is ő ütheti meg a csinos kis bokáját, miért nem küldte?
A netes beszélgetéseket is elfogadják bizonyítéknak, sőr, ha jól tudom, még a szóbeli ígéret is ajánlattételnek minősül, ha van tanu.
Az utalás meg egyértelművé teszi.
Ne hagyd magad!
Ha az utalás adatai megvannak a ruháért cserébe, plusz a levelezésből egyértelmű a vásárlás, akkor simán jelentheted.
Egyáltalán nem szabályos, amit csinált.
A mérete nem stimmel?
Én ebben az esetben írnék neki, egy fotót is mellékelve, ahol egy mérőszalagot a ruha mellé téve láthatná, hogy valóban nem jó a méret.
(Bár ez is felháborító, hogy neked kell bizonygatnod).
Aztán megkérném, hogy utalja vissza az árát, visszaküldöm. De még ekkor is buktad a postát.
Tudatnám vele, hogy a hatósághoz fordulok, ha nem együttműködő.
Én meg is tenném. Nem a pár ezer ft miatt, hanem mert marhára zavar az ilyen mentalitás. Tanuljon csak belőle a kis hiéna.
Engem is vertek már át, ráadásul gyerekjátékkal, hasonló volt a szitu.
Új, csomagolt terméknek hirdette, erre küldött egy törött, használtat. Ott is még neki állt feljebb.
Akkor aztán kinyílt a bicska a zsebemben, de nem az anyagiak miatt, hanem mert a gyerekemnek okozott csalódást. Napokig vártuk a postást stb. Aztán kibontok egy mocskos törött sz.rt. úgy sírt szegény. (Olyan játék volt, amit már nem lehetett kapni, azért nem üzletben vettük meg).
Írtam neki, hogy látom, hogy olvassa, nem is kívánok levelezni, csak tudjon róla, hogy megyek a fogyasztóvédelemhez, és szégyellje magát.
Egyből szabadkozott és visszaküldte a pénzt, valamint a posta árát, amivel visszaküldtem.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Van- e köztetek olyan pár, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg?Beszélgessünk:)
- Létezik olyan, hogy interneten keresztül le lehet hallgatni valaki beszélgetését?
- Milyen babatermékeket készítsek, amit a kismamák/anyukák megvásárolnának interneten keresztül?
- Megérzések, csak az interneten keresztül. Lehet hinni bennük?
- Hogy tudok adókártyát csináltatni a fiamnak? Mindenképpen személyesen kell bemenni az APEH-hoz, vagy esetleg lehet interneten keresztül is .