Holttest mellett vásároltak emberek a Lidlben (beszélgetés)
Egész nyugodtan, nem vagyok mimózalelkű. Kezdheted :)
Hbm szánalom. Menj inkább írd be, milyen felső van rajtad, meg valahova, hogy "semmit".
Anonim kedves.... neked nincs is életed! ..egy nick nevet sem tudtál kitalálni?!
Igazad van, hogy nem ennyire egyszerű dolog ez. :(
Tévedsz. Ez az egy fórumom van. Üres életű lehetsz, nincs mondanivalód, csak jöttél beszólni.
Hiányzik belőled az empátia egy halottal szemben. Majd ha a te szerettedet szegény ördögözi Valaki, akkor is nevetgélj.
Még mennyi ideig akarod csócsálni a témát? Talán el is temették szegény ördögöt, aki ott meghalt. Hozzátartozók nem pattognak, csak te finnyáskodsz itt.
Ha unalmas, akkor ezt már sokan írhatták neked :D
Majd ha uzletvezeto leszel, es a feletteseid rabolintanak, hogy bezarj ilyen esetben, akkor majd megteszed :P
Mert azert ez nem olyan egyszeru egy ilyen lancnal, hogy kislaposi Kovacs Miska bezarja a bótot, mert o ugy gondúta. Az alkalmazottakat tovabb kell fizetni, mert az aru nem rohadhat a nyakukra. A selejtezest meg kell csinalni, a bejovo arut ki kell pakolni, a masnapi rendelest nem lehet csak ugy atirni. Ha bevetel nelkul dolgoznak egy napig, a kiesest valahol a dolgozokon fogjak leverni. Kovacs Miskanak erre is kell gondolni.
A boltot kegyeleti okokból bezártam volna.
Unalmas és rém felesleges hozzászólás.
De akik vasaroltak, azokat nem. Miert nem a vevok a kocsogok?
Én meg azon akadok ki, hogy miért kell anonim módon írnod?!
Én biztosan kimegyek. Remélem a telefonjukat is elővettêk kamerázni és fényképezni, majd feltöltöttêk a fészbukra. Vicc. Baleseteknêl is meg nem állna, de fényképez, videóz az idiótája!
Agyatlan vadparasztok! Fu de sok a hülye manapság!
Ezt szerintem nem lehet azért igy tudni,hogy ki hagyta volna el a boltot felszólitás nélkül vagy nem.Én biztos nem maradtam volna ott a 6 lányommal.De mindenki más.
Gondolom nem volt kötelező a boltban maradni, aki akart biztos szabadon távozhatott.
És vajon mekkora cirkuszt csináltak volna, hogy nem tudnak bevásárolni? 🙄
1,5 évig abban feküdt magatehetetlenül. Abban halt meg. Nem tartottam meg. Senki ne feküdjön abba már bele.
Le kellett volna zarni, evakualni a kornyeket?
Az total tulparazas, ha evekkel azelotti, csak hallott dolgokat igy tulagyalsz.
Mert kíváncsiak. Utána meg háborognak
Hát nekünk még az is megvan. Még csak össze se szennyeződött, miért dobtuk volna ki.
Vajon az emberek miért nem hagyták el a boltot külön felszólítás nélkül?
Annak már mindegy aki meghalt,mert nem tudja mi van körülötte,de annak nem aki látja.Az más dolog,hogy hirtelen ott halt meg,de az már nem,hogy a boltot nem üritették ki.Ki szeretné ha a gyereke ezt lássa?!Engem ez háborit fel,persze bárhol meghalhatunk,de tiszteljük már meg azzal a hallotat,hogy ne mindenki őt bámulja mert a pénz fontosabb volt a boltnak.
Otthon a nagyszobâban halt meg a nagyanyám. 1 év múlva beköltöztem a szobájába, mert az nagyobb volt. Az ágyat természetesen elêgettük.
Fogadd el, hogyha valaki meghal azt követően a teste már csak hús, inak és csontok.
És igen. Az emberek képesek bárhol feldobni a pacskert.
A 17-es villamos 3 x ment körbe 2 végállmás között, mire észrevették, hogy az egyik utas meghalt és ott ült az ablaknál.
miben halt meg a huszonéves anyuka, hogy olyan hirtelen történt?
További ajánlott fórumok: