Idegenek interneten ítélkeznek felettem, mert van 2 kutyám és egyedül élek, dolgozok. Akik nem helyeslik, mit gondolnak, mit tegyek? (beszélgetős fórum)
Hááát, nálunk társasházban volt olyan, hogy csak akkor nem tutult a kutya, amikor itthon voltak. Amikor a nő hétvégén éjszakás volt, gyerekek buliba mentek, hajnalig zengett a koncertínó, 40 család örömére.
Gondolom, szóltak nekik, mert elvitték a kutyust kertesbe.
Nagyon igaz.
Inkább kevesebb,de minőségi idő egymással.Séta ,játszás stb.
Nálunk is sokan behozzák;)
Tök jól el vannak a kutyák. Egész nap simogatja őket valaki:DDDD
Édes Istenem... kinek van köze hozzá, hogy meddig vannak egyedül a kutyáid, ha az ő életüket nem zavarja?
Már az, hogy kiírtad ezt a fórumot, mutatja, hogy jó gazdijuk vagy.
Azt irod semmi rosszat nem tesznek, akkor mi a gond, azon kívül, hogy legjobb szándékod ellenére sem tudsz többet velük lenni?
15 órát velük vagy. Ebben lehet sok séta, játszás, élmény, mindenféle. Lehet, hogy még igy is többet adsz a kutyáidnak, mint sokan, akik otthon vannak egész nap, de rá se néznek, kirakják a kertbe, és kész. Egyébként sincsenek a tieid egyedül, mert ott vannak egymásnak. :)
Szerintem ha nem vonyít vagy ugat naphosszat, akkor senkinek semmi köze hozzá, ha a lakás tulajdonosának nincs ellene kifogása.
A legtöbb helyen napközben egyedül van a kutya, és ha 20-25 percre dolgozol, az legalábbis pesti viszonylatban kimondottan kevés.
Én mondjuk vagyok olyan szerencsés, hogy a munkahelyemre be tudom hozni, és én eszerint választottam a helyet, ahol azt mondták nem lehet, oda nem mentem, de vannak olyan munkakörök, amik ezt nem teszik lehetővé...
Ne törődj azzal, hogy idegenek mit mondanak, min csámcsognak!
Rengeteg olyan kutyatartó van, aki dolgozik napi nyolc-tíz órát. mégis lakásban van a kutyája.
De azt nem értem, miért ne lehetne öt hat éves korú kutyákat kitenni a kertbe? Ők már egyáltalán nem kicsik.
Első körben tennék egy webkamerát a lakásba, és megfigyelném, mennyire stresszesek. Ők sem egyformán viselik.
Aztán meglátod.
Sokallják a kutyáknak a 9 óra távollétet. Ajándékozzam el őket, azt szeretnék?
Nincs pénzem havonta 100 ezer Ft kutyaszitterre és panzióra, ami nincs is a közelben.
Regen nem egyedül éltem és közelebb dolgoztam a lakáshoz. Itt azért kell utazni. Azon vagyok , hogy saját lakásra gyűjtsek, de olyanra, ahonnan pár perc a munkahely és nem 20-25. Kerteset is néztem, de olcsóbb csak messzebb van szintén, ahonnan utazgatni kell. Ilyen kicsi kutyákat nem lehet csak úgy kertben hagyni szerintem.
Senkim nincs a környéken és nem vagyok barátkozós, hogy találjak idegent néha sétáltatni és nem is lenne ember a környéken, akiben megbíznék.
Keressek más gazdát a 4-5 éves kutyáimnak, mert kénytelen vagyok 8 órában dolgozni? Régen volt párkapcsolatom, aki nem vitte ki őket, de 1-2 órával kevesebbet voltak néha egyedül. 1 évig dolgoztam olyan közel, hogy szünetben hazajártam enni.
Mit tehetnék azon kívül, hogy kiadok egy rakás pénzt szitterre? Vagy jó ez így nekik? 9 órát vagyok távol utazással együtt.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- A nők miért csak magukra gondolnak folyton?