Mit tegyek ezzel kapcsolatban? (beszélgetés)
Fizetősön vagyok, ezért is vagyok most passzív félévén.
Szakdolgozatom is megvan már, leosztályozták de záróvizsgára nem engednek a 2. nyelv nélkül jelenleg.
Megérdeklődtem és elfogadnák az eszperantót.
Úgy vagyok vele, hogy lehet a gyors diploma miatt eszperantó és utána még tanulhatok normális nyelvet.
Igen ha olasz vagy spanyol lenne akkor abból szakmai lenne, csak eszperantó lenne a felsőfok.
mer vagy 2 szakmai vagy 1 szakmai 1 felsőfok
Hát nagyon sehogyse állok max telefonos alkalmazás, ott jól megy mindkét nyelv, nyelvsuliba mennék őket tanulni.
Kell nyelvvizsga?
Idéntől úgy tudom, hogy már nem kell.
Én a Turizmus-vendéglátást és a spanyolt választanám.
Az angolod már meg van, ezzel könnyen elboldogulsz az egész világon.
Az első lehetőség mellett döntenék, a spanyol nyelvvel.
Ezt rengeteg pontján beszélik még a Földnek.
Olasz vagy spanyol, mindkettővel könnyebb majd elhelyezkedni.
Kereskedelem-marketing szak szintén jó ötlet a későbbi elhelyezkedés szemponjtából.
Turizmus-vendéglátást tanulok és 2 szakmai nyelvvizsga vagy 1 szakmai, 1 felsőfokú nyelvvizsga kell a diplomához. Már rendelkezem egy angol szakmaival. A diploma megszerzéséhez következő dolgok jöhetnek szóba:
1. Szakmai nyelvvizsgát tenni olaszból vagy spanyolból ( több idő de mehetek vele valamire a későbbiekben)
2. elgondolkodtam az eszperantón is, gyorsabban megvan és a diploma is meglenne ( felsőfok kéne). Eszperantót tanulhatnék online tanfolyammal is ha nyelviskolában nem oktatják? Illetve tudom, hogy ezzel a nyelvvel nem mennék semmire.
3. Gondolkodtam, hogy átmennék kereskedelem-marketing szakra ,ahhoz már van nyelvvizsgám viszont vannak plussz tárgyaim, illetve nemtudom hogy az előző szakdolgozatom elveszne-e .
Tanácsok?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a fiammal rendeződjön a kapcsolatunk?
- Mit tegyek, ha a pasi nem akar komoly kapcsolatot, de én szeretem?
- Mit tegyek ha megromlott a kapcsolatom?
- Mit tegyek, ha valami megváltozott a kapcsolatomban?
- Tanácsot kérnék, mit tegyek ezzel a hitellel kapcsolatban?
- A barátomnak van egy lány barátja és ezzel a lánnyal régen kapcsolatot akart!Mai napig találkoznak!Mit tegyek?