Mit tegyek, ha valami megváltozott a kapcsolatomban? (beszélgetős fórum)
Van valami fejlemény?
Tudtál beszélni vele?
Bocsi, ha akadékoskodok, de szerintem kicsit lassítani kéne a tempón!
Egyelőre még beszélni sem hajlandó a párod a problémáról, szerinted mit szólna hozzá, ha eléállnál, hogy: "Én megértelek, segíteni akarok, oldjuk meg közösen...., de vegyél potencianövelőt!" ??
Mindent hinne, csak azt nem, hogy segíteni akarsz!
szerintem először mindenképpen menjetek el orvoshoz, és akkor ott majd kiderül, hogy mi az oka a problémájának. ha nem pszichológiai akkor kapno fogtok receptet, és kiválthatjátok a gyógyszrt, de aggódj, mert ez is csak átmeneti jellegű! nem kell majd egész életében azt szednie, csak addig amíg meg nem oldódik a dolog!
arra viszont figyeljetek hogy minél hamarabb el kéne jutni a dokihoz, mert ahogy telik az idő, annál jobban komplikáldhat a dolog! ha szervi akkor a rendellenesség miatt, a pszihés, akkor meg azért egyre inkább felvonja maga köré ezt a negatív falat, hogy ő semmire sem képes...
Próbálkozhattok.
De csak akkor, ha tényleg akarja.
Nálunk a probléma a kapcsolatunk elején volt, de állítólag már évek óta volt a páromnak ilyen gondja...
Nem tudom, az előző barátnői miért nem tettek semmit...
Mivel nekünk sikerült normálisan megbeszélni, elmentünk egy nőhöz, aki kineziológiával meg mindenfélével gyógyít, és orvoshoz, hogy nézze meg van-e szervi hiba... Ő felírt rá egy gyógyszert, amiben volt négy szem, méregdrága volt, asszem több, mint 10ezer forint... A párom asszem kb háromszor vett be belőle felet, a többi még mindig megvan... Ez bő másfél éve volt...
Nála lelki gond volt, valószínűleg a stressz, meg az, hogy rágörcsölt, mindenképp jól kell teljesítenie...
Azóta sincs ilyen gondunk.
30 evesen ilyen gond...
Vagy betegseg(lelki vagy testi) vagy megcsal.
Szerintem ha lelki akkor ne ugy kozelitsd meg a temat mintha ez probelma lenne...nem tudom hogy mondjam... ne hangsulyozd neki, hogy ez problema...az olyan rosszul hangzik.
Ha lehet vegyetek ki szabadsagot, menjetek valamilyen isten hata mogotti helyre, ahol setalhattok, friss levegon lehettek. Habar a hideg kozelettevel ez egyre nehezebb.
Aztan probalj kedveskedni, de ne legyen azert eppen olyan feltuno :).
Aztan ha elmondhatod, hogy a lelkiallpotat sikerult helyrebillenteni s megis megmaradt a problema, akkor testi bajokra is lehet gondolni(nem tudo mi okozhatja ezt)...aztan ha ez sem...1 marad hatra
Köszi szépen lányok a segítséget!
És Mennyi idő alatt rendeződhetnek a dolgok? Addig van valamilyen megoldás, ha előfordulna? Mit gondoltok a különböző potencianövelőkről? Próbálkozzunk vele átmenetei megoldásként?
Semmiképp!!!!!
Nem azért, mert nem segíthet, hanem mert attól a pasid hülyének érezné magát...
Inkább arra biztasd, Veled ossza meg a gondjait... Még akkor, ha segíteni nem tudsz... Ha kimondja, már oldódik...
Na, látod, ezt így elmondhatod neki. :o)
Hogy Neked is rossz.
De értesd meg vele, hogy nem azért rossz, mert nem "működik", hanem mert ő szenved...
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a fiammal rendeződjön a kapcsolatunk?
- Miért van az, hogy a pasik 1-2 év múlva teljesen megváltoznak a kapcsolatban?
- Mit tegyek, ha a pasi nem akar komoly kapcsolatot, de én szeretem?
- Mit tegyek ha megromlott a kapcsolatom?
- Mit tegyek, ha ilyen a kapcsolatom a párommal? Egy szomorú lány véleményt kér.
- Létezik olyan, hogy egy kapcsolat csak később válik komolyabbra és a férfi megváltozik?