Létezik olyan, hogy egy kapcsolat csak később válik komolyabbra és a férfi megváltozik? (beszélgetős fórum)
Nem sajnos, biztosan nem fog megváltozni.
Több tapasztalat is van rá:(
Ágyba bújni lehet egyeseknek elég ennyi is, hosszútávon kell a közös érdeklődés, azonos értelmi, érzelmi színvonal.
Ha így megfelel nektek, ám legyen!
Nem szeretem a túlzásokat de most azt kell mondanom, hogy nagyobb eséllyel nyeri meg a barátnőd a lottó ötöst, mint hogy a kedves barátja megváltozzon.
Ha kellően naiv akkor együtt maradhatnak akár évekig is, mint tudjuk a szerelem vak. Ha kellően trendi és elfogadja lelkileg is a nyitott kapcsolatot akkor is együtt lehetnek sokáig.
A pasi biztosan büszke rá a haverok előtt, hogy csinos barátnője van és a maga módján még szereti is de hűséges az nem lesz soha.
Nem! A barátnőd naiv! Továbbra is csalni fogja, csak talán egy darabig nem bukja be!
Sajnálom!
Miért komolyodna meg, ha már az elején sem érdekli? Jobb híján együtt vannak. Lépni fog, ha izgalmasabbat talál.
Szerintem.
Hát én sem, de a barátnőm bízik benne…
Pozitív tapasztalata volt már valakinek?
Adott egy férfi, aki még a kapcsolata legelején (első pár hónap) megcsalta a barátnőjét. Szerintetek az ilyen férfi végig hűtlen lesz, vagy létezik olyan, hogy később már komolyabban gondolja a kapcsolatát és nem teszi meg többet?
Nem rólam van szó, a barátnőmről és a barátjáról.
További ajánlott fórumok:
- Létezik teljesen új tiszta lap egy kapcsolatban?
- Miért van az, hogy a pasik 1-2 év múlva teljesen megváltoznak a kapcsolatban?
- Alakítanál ki komolyabb kapcsolatot egy olyan emberrel, aki elmondta, hogy már kipróbálta a füvet többször is? Nem szív folyamatosan, csak
- Mit tegyek, ha valami megváltozott a kapcsolatomban?
- Első komolyabb kapcsolatom vége?
- Szerintetek mikor ideális komolyabb dolgokról beszélni egy kapcsolatban? (pl. összeköltözés, gyerek...)