Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Férjeknek karácsonyra fórum

Férjeknek karácsonyra (beszélgetés)

dec. 26. 00:09
A számítógépéhez egy új játékkártyát vagy mit, hogy jobban fusson a lövöldözős stratégiai játéka.
20. PöttyösPanka (válaszként erre: 18. - Michelle.r)
dec. 17. 19:40
Van, amin nem érdemes spórolni 🙈
19. Alexxa
dec. 17. 19:20
Köszönöm szépen mindenkinek, közben rendeltem neki pár dolgot és eszembe jutott hogy nagyon izlett neki egy olasz édesség azt hiszem leveles tésztából volt pálmalevél a neve ahogy a neten néztem, csak sajnos abba nagyon sok vaj van és azt nem bírta az epéje. Esetelg ilyet lehet kapni vegánba vagy valami hasonlót ami epéseknek is jó lehet? Még keresgélek a neten, sajnos leveles tésztát nem találok menteset az elég ritka
18. michelle.r (válaszként erre: 12. - PöttyösPanka)
dec. 17. 15:18
Vegyél olcsót, óriási a választék. 😇😇😇
17. Alnisa
dec. 17. 13:24

Én éveken át wellnest vettem, de idén sok lett a kiadás, így egy parfümöt kap. Még gondolkodom mit lehetne még.

Könyv, színház kilőve, nem szereti.

16. ssueB
dec. 17. 13:10
Én könyvet vettem, meg a minap átküldött egy februári színházi estes linket, ami érdekelné, arra vettem meg a jegyeket.
dec. 17. 13:04

Ezekből választok: Könyv, ruha, cipő, ékszer, illat, ital, vagy közös élményt adok pl. színházjegy, koncertjegy, wellness hétvége valahol.

Idén a cipő és az ékszer került sorra. A Trendhim nagyon jó, ha valaki szereti a divatékszereket. Az én férjem imádja, úgyhogy nem először rendeltem tőlük.

14. mmacus
dec. 17. 12:39
Élményt ajándékozok, Karácsony után elutazunk pár napra kikapcsolódni.
13. libikóka (válaszként erre: 11. - Vigyefene)
dec. 17. 12:09
Ha jól belehúzok,,kiteszek kettőt,,de attól idegösszeomlást kapna:DD
12. PöttyösPanka (válaszként erre: 11. - Vigyefene)
dec. 17. 12:08
Vegyek neki két nőt? Annyi pénzt azért nem akartam az ajándékra szánni.
dec. 17. 11:26

A férjeknek Karácsonyra is NŐK kellenek.

Mi a jobb egy jó nőnél?

---Kettő.

dec. 17. 10:55
óra, szerszám, ital
9. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Alexxa)
dec. 17. 09:52
Nálunk kívánságlista van, mindig van rajta 8-10 tétel, amiből az ajándékozó fél választani tud amennyit szeretne. Ha nem lenne listánk, akkor koncertjegyet, kiállítás-belépőt, jó minőségű pizsamát, könyvet, ésvagy olyan élelmiszert vennék, amit hétköznapokkor nem szoktunk.
dec. 17. 09:51
Mivel 21-én van a születésnapja, így összevontam a kettőt és kapott egy új mobilt, mert a régi totálkáros lett.
dec. 17. 09:43
Férjem beleszeretett a welness szálloda pihe-puha köntösébe, így azt vettem neki, plussz hozzá ugyan olyan törölközőt, és egy üveg Uzót.
dec. 17. 09:39
Metál Cd-t.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Alexxa)
dec. 17. 08:58
Ha ötleted sincs, maradj annál, hogy legyen közös élmény.
dec. 17. 08:27
Két hobbihoz vásároltam.Plussz kis finomságok,,amiket hétköznapokon nem annyira vesz az ember.
dec. 17. 08:24
Igen mi sem hatalmas ajándékokat akarunk csak valami kis jelképeset. Csak most annyira nincs ötletem :(
2. asztanaviszta (válaszként erre: 1. - Alexxa)
dec. 17. 08:23

Semmit. Ő is ugyanígy tesz.

Pár éve leszoktunk erről a karácsonyi ajándékozási őrületről.

Sokkal nyugodtabb az ünnep és a készülődés. (a családban lévő kisgyerekek természetesen kapnak ajándékot)

dec. 17. 08:18
Sziasztok ki mit ad a párjának férjének karácsonyra?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook