Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Habos isler fórum

Habos isler (beszélgetés)


12. libikóka (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 16:23
Végül is a linzer is megpuhul,,akkor is ha nem töltöd.Legalábbis nekem maradt pár töltetlen ,,azok is puhák lettek pár nap múlva.
11. libikóka (válaszként erre: 10. - Globus)
ma 16:21
Megpuhul,mindig,habbal is,,igaz lekvárosan jobb szerintem,,legalábbis ez a recept amit csinálok.
10. globus (válaszként erre: 6. - Libikóka)
ma 15:46
Nem tudom elképzelni, hogy a lekváros es habos tésztája mitől puhul meg. A csokishoz valami főzött-kevergetett krém rémlik, anyu csinálta, nem tudni milyen receptből, az ő kézzel írt sütisében nincs benne. Esetében netes recept kizárt.
9. libikóka (válaszként erre: 8. - Libikóka)
ma 15:41

Szakaszos vagyok mert közben futkorászok a konyhába:)


Szóval sima isler tészta,,gőzölt tojáshab.

Nem teszek bele olyan sokat,,max 1 cm(így azért könnyebb enni.

Meg bevonni is.Egyik nap készül ,,másnap bevonózom,,na az nem könnyű.Legalábbis nekem:)) a hab szépen érjen ki a széléig.

8. libikóka (válaszként erre: 6. - Libikóka)
ma 14:53
Ja és a habosat is ugyanazzal a tésztával.
7. libikóka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:52

Érdekes,,eszembe nem jutott volna.

Biztos jó lesz,,bár még mindig nem tudom hogy meddig áll el .Talán kicsit később sütném,,de lehet valaki tudja majd:)

6. libikóka (válaszként erre: 3. - Globus)
ma 14:50

Én Cserebogártól kaptam a receptet,,fent van itt a receptekben.

Nagyon jó:)

Ez amúgy lekváros töltésű és szintén csoki bevonat,,tavaly próbáltam a habosat az is finom,,főleg azért mert egy kupac t.fehérje naradt.

5. globus (válaszként erre: 3. - Globus)
ma 14:48
Lekváros is van, tészta eltér a linzerétől.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Libikóka)
ma 14:48
Ebben a receptben a hőkezelt habot együtt sütik a tésztával.
3. globus (válaszként erre: 2. - Libikóka)
ma 14:46
Te ismered ezt? Felénk a hagyományost sütik, ami 2 tésztakorong csokikrémmel, teteje csokival bevonva. Úgy tudom, habosan Szolnok környékén sütik. Érdekelnének a kulisszatitkai.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:27
Töltsd később,,és gőz fölött vert habbal.

Sziasztok!

A habos ishler meddig áll el? Nem túl korai, ha most sütöm meg? Valamint hol, hogyan érdemes tárolni? TT -receptjét szeretném elkészíteni, nagyon tetszik.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook