Mit tegyek, ha a pasi nem akar komoly kapcsolatot, de én szeretem? (beszélgetős fórum)
"(Khm. Ez alól is van kivétel, de csak az esetek kb. 1%-ban. :D)" Ne tessék zárójelbe írni! :DDD Hiszen ez itt a lényeg! :)
Az jó, ha szenvedélyes vagy! Jó a párodnak és jó neked is. :)
Összekeversz valamelyik hozzászólással. Ha tévedek, javíts ki! Én csak arról beszéltem, hogy a 4. randevún nincs ideje az ágynak. (Khm. Ez alól is van kivétel, de csak az esetek kb. 1%-ban. :D)
Dehogynem. :D Egyfolytában elragad. De egy olyan, 20 éve ismert pasival, akivel kevés az esélye a pofára esésnek. :D
Előtte nem. :( Mert baromira észnél voltam, bármennyire is hihetetlen. :D
Syria! Te meghatároztál egy időpontot, hogy ennyi idő múlva foghatja meg a kezemet, ennyi idő múlva csókolhat meg, ennyi idő múlva fogsz szeretkezni vele? Nevetni fogsz! Én igen. Nem sok barátom volt, de mindenkinél betartottam 3-6 hónapot az első igazán intim együttlétig. Egy valakinél nem sikerült, vele már az első randinkon lefeküdtem volna annyira elvarázsolt és ő most a férjem. :) Már amikor megláttam, akkor tudtam, hogy komoly kapcsolat lesz közöttünk.
Butaság lett volna várni és volt olyan barátom, akivel a szex miatt ment szét a kapcsolatunk, nem illettünk egymáshoz az ágyban, így butaság volt 4 hónapig várni.
Téged még soha nem ragadott el a szenvedély? :)
Nem kell "haladni a korral " ilyen témában. Egyénfüggő, és kapcsolatfüggő a dolog szerintem.
Nálam pl. nem válik be, ha hónapokig várok a "lefekvéssel". Volt olyan, hogy nagyon jól kijöttem valakivel,nagyon jól megvoltunk, komoly érzelmeim is voltak iránta, vártam is pár hónapig.. De nem stimmeltünk az ágyban.. Így nem folytattam a kapcsolatot.. És rosszabb volt így, mintha hamarabb derült volna ki.
Nem, nem öregedtél meg, és nem vagy elmaradva. Csak normális erkölcsöd van. :D
Túdom túdom, majd támadnak engem azzal, hogy "mi a normális"; meg hogy haladni kell a korral. :)
Valami miatt csak megfordult a fejedben, hogy "ennyi" ha rákérdeztél. Nyilván, mert tudtad, hogy "ennyi". Nem a strigulát gyűjti, hanem az élményeket, de jelen állás szerint úgy néz ki, hogy eléggé öncélú ez nála. Magyarul szeretne még találkozni, szexelni veled, de akkor, amikor ő akarja, úgy ahogy ő akarja és mindenféle elkötelezettség nélkül.
Legalábbis az írásod alapján ez jön le nekem.
Ez nem jelenti azt, hogy nem szerethet beléd, de nem is szabad ebben reménykedned, mert összetörik a szíved.
Ha neked is megfelel egy ilyen laza kapcsolat, ahol az érzelmeket bezárod a hátsó szobába, akkor hajrá, gyűjtsd te is az élményeket.
Ha akart volna komolyabbat, akkor neked ezt a kérdést fel sem kellett volna tenni. :(
Tudom, nem könnyű, mégis csak azt tudom javasolni, hogy lépj tovább, keresni semmi esetre se keresd.
Azért valahol nem tisztességes, ha valaki szex után a közös jövőről beszélget, utána pedig ilyent mond. Gondold át! Ilyen pasi kell? Nem hinném.
Én hagynám,hiszen jelen állás szerint mint ahogy azt le is írta nem akar komolyat.
Te is akartad őt , ő is akart téged, nincs ezzel semmi baj.:)
Nekem is volt ilyen,sőt olyan is h azt hittem h akarok többet is,de közbe meg mégse.:)
"így alakult a dolog." legalabb jol is esett...
ezt megszivtad;
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Mit tegyek, hogy a fiammal rendeződjön a kapcsolatunk?
- Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
- Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik?
- Az ex-em 1- 2 hét után új kapcsolatba lépett miután szakítottunk, hogy elfelejtsen. Én még szeretem. Megéri várni?
- Szeretem az érzést, ami olyan mint egy kapcsolat. Szeret...