Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel? (beszélgetés)
Igen, ez egy nagyon komoly probléma!!! 74 éves vagyok, így könnyen tudok tanácsolni valamit, gyakorlatból!
Vannak a kis kutyákat sétáltató lányok. A kézfejemet óvatosan a kutya elé tartom, ha megszagolja, vagy megnyalja
győzelem, már csak néhány szó, amitől a gazda is megnyerhető!!!!
A másik, egy lánynak tanácsoltam, túl csinos, hogy merne megkockáztatni egy kosarat egy fiú? Bele kell olvadni az átlagba, nagyobb az esély!!!
Konkrét példa: Csinos lány jön szembe, megállítom, ne
haragudjon, hogy zavarom, megengedi, hogy hazakísérjem?
Meghökkent, majd azt mondta "erre a 20 méterre, miért is ne? Körülbelül eddig tartott a beszélgetésünk, odaértünk
a bejárati ajtóhoz, megvártam míg a kulcs-csal kinyitotta az ajtót, én kitártam és beengedtem, tudja
nincs nálam a kulcsom, azóta mosolyogva köszöntjük egymást........
A topik címéhez:
Mert az életben nem lehet kapcsolatot létesíteni a női nemmel!
A női igennel lehetne, de az meg nincs a való életben...ez a cyber$zopá$ jutott a férfiak osztályrészéül:)
Hát én szeretem Csernust, meg még sok más dolgot is, de nem fogok álmatlanul forgolódni, ha valaki lehúzza őket... :)
Magán véleménye, gondolhatja azt. Attól én még szerethetem, és lehet számomra értékes. Bármiről is van szó. Nem értem miért kell ezen kiakadni.
Hát szerintem az lehetett a háttérben, hogy ha valaki szeret valakit, mondjuk Csernust és más meg azt mondja, hogy egy ripacs, akkor ez neki lehet, hogy rosszul esik :)
Ez lehetett az alap szerintem. Amúgy persze nyugodtan mondhatod, hogy szerinted ripacs, de ez meg lesz gondolom, akinek rosszul esik :) Ezt most elismételtem, mert így jött ki a mondat :)))
Igaz, csak elszeparált először a kedvesektől, aztán az értelmesen válaszolók közül azért a kijelentésemért, mert nem olvastam "Csernus dr" könyvét. Vagy ki tudja miért pontosan, mert valami oltári logikai bukfenc volt az első hozzám intézett kioktató hozzászólása és megválaszolt között, mert nem követte a témát (mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy figyelmetlenség vagy értelmi gyengeség áll-e ennek hátterében).
Azért te is elmagyarázhatnád, hogy mi volt a megszólni való az ominózus bejegyzésemben, ami elindította a lavinát, már ha követted a csevegést... nekem egyáltalán nem úgy tűnik, mert nem volt "miért nem lehet normálisan", hanem úgy hangzott el, hogy "miért nem lehet kedvesen", és akkor még sehol sem volt "ki a tököm vagy te".
A viselkedésnek is van stílusa, nem csak a szavakat lehet a mézes-mázastól az alpárig csavarni. Te hogy nevezed azt, amikor valaki nem tudja mihez szól hozzá?
És persze "Szerintem :)"
Nem láttam, hogy hülyének titulált volna, de lehet, hogy csak nem vettem észre. Hogy "miért nem lehet nomrálisan" szerintem a stílusra vonatkozott, nem arra, hogy hülye lennél.
Mindegy, nekem így jött le.
A "ki a tököm vagy te"-re meg logikus, hogy lealpárizzák az embert. Szerintem :)
Igaz is! Mikor valaki hülyének titulál (mindezt egy oda nem is illő és azóta is megmagyarázatlan beszólás lereagálása után), akkor igenis asszonyommal kell haptákba vágni magam. :D
Gondolom, ha Csernus hangolódna rá a páciensre, akorr rögtön brilliás lenne. XD
Hát, ezt csak Ő tudja biztosra.
:)
Mindenesetre kicsit furcsa aki attól ha valaki azért tartja magát szellemóriásnak, mert elolvasott pár Csernus könyvet, és ezek volt az intellektuális top.
:)
Mondom úgy, hogy szerintem nincs gond a Csernus könyvekkel, korrekt írás a laikus tömegnek.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Szégyelni kell-e, ha valaki "nővel szeretne intim kapcsolatot létesíteni"?
- Honnan vehetem komolynak a kapcsolatom?
- Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel!Miért írja ki a gépem?
- Mennyibe kerül közjegyzőnél ha hivatalosan élettársi kapcsolatot akarok létesíteni?
- Vásároltam egy netbookot, ki tudna segíteni abban, hogy internet kapcsolatot hogyan kell rajta létesíteni?