Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel!Miért írja ki a gépem? (tudásbázis)
9. filmes
2008. okt. 11. 18:09
Nekem néha kiírja, modem kikapcs, 5 mp múlva modem bekapcs és kész.
8. dorry
2008. aug. 12. 21:26
De működik, csak azt hittem ,hogy valki megtudja írni, hogy mitől van! De úgy néz ki nins itt egy szaki sem!:))
7. micimacko72 (válaszként erre: 6. - Dorry)
2008. aug. 12. 10:05
Szia! Azóta sem jó? Hivd fel a szolgáltatódat!!! Nálunk egyszer a fiúk elállitották és a kódot elnyomták ezért nem sikerült kapcsolatot létesiteni.
6. dorry
2008. aug. 11. 17:42
Még mindíg semmi?
5. micimacko72 (válaszként erre: 4. - Dorry)
2008. aug. 9. 10:13
sajnos nem. Az enyém antennával veszi a jelet és gondoltam a rossz időjárás miatt nincs kapcsolat. De nem értek hozzá én sem
4. dorry
2008. aug. 8. 13:09
Te sem tudod mit jelent?
3. micimacko72
2008. aug. 8. 12:45
Szia! ma nekem is ezt irta ki, gondolom ez a mai nap egy Ilyen nap! Máskor még nem volt vele gond
2. dorry
2008. aug. 8. 11:57
Már többször előfordult, hogy bekapcsoláskor ezt írja ki a gépem!"ok"-ézom, és tudok vele dolgozni tovább! Remélem nincs baja a gépemnek! Aki tudja ez miért van, írja meg nekem! Köszi előre is!
1. dorry
2008. aug. 8. 11:54
Nem sikerült kapcsolatot létesíteni a szerverrel!Miért írja ki a gépem?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Szégyelni kell-e, ha valaki "nővel szeretne intim kapcsolatot létesíteni"?
- Mennyibe kerül közjegyzőnél ha hivatalosan élettársi kapcsolatot akarok létesíteni?
- A gépem folyton kapcsolatnélküli módra vált, miért lehet ez?
- Vásároltam egy netbookot, ki tudna segíteni abban, hogy internet kapcsolatot hogyan kell rajta létesíteni?