Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál? (beszélgetés)
Igen, de hogy jön ez ide?
:)
Akkor szerencsére a rózsaszín ködön is túl látsz.
Sokszor a nagy szavak mögött semmi sincs. Sőt akitől
mást se hallasz hogy mennyire szeret stb...na lehet hogy ő fog legjobban átverni.
Szó nincsen erről. Csupán esélyt akartam adni a javításra.
Rákérdeztem, és te anélkül írtad a szó szerint-et, hogy el se olvastad, mit is írtál az 1. hozzászólásodban.
Szerinted ez a lovagolás?
Engem csak ne vezetgessen schenki.
Csak azt kell visszavezetni.aki elkóborolt!:))
Müller Pétertől:
A valódi jótett nem lehet más, mint hogy a másik embert önmagához visszavezetjük. Saját erejére, sorsmegoldó hatalmára ráébresztjük
– végső soron megtanítjuk önmagát szeretni.
Márpedig ha ezt önmagunkkal nem tudtuk megtenni, másokkal sem fog sikerülni.
Jó az bíz'.
A jó párkapcsolat alapja a bizalom,márpedig ha nem egymást szeretjük a legjobban ott valami rontja ezt a bizalmat.
ne öljük már meg a fórumindító témáját :)
holott lehet, hogy pont egy ideális kapcsolatban fel se merül, hogy ki szeret kit jobban, avagy saját magát vagy a partnerét.
de válasz a kérdésedre, szerintem igen, lehetséges ideális kapcsolat, ha mind a két fél tisztában van saját magával,elfogadja saját magát és a társát olyannak amilyen. Tudnak beszélgetni, érvelni, felvállalni az álláspontjukat, de tiszteletben tartani a másikét is, készek kompromisszumokat vállalni egymásért, de kiállni egymás mellet a világgal szemben is, ha kell.
Valahol már leírtam, hogy szerintem akkor működik jól egy párkapcsolat, ha a két önálló EGYÉN, tud egy EGYSÉGET alkotni. Ehhez viszont mindkét félnek ismernie kell először önmagát.
Miért kell lovagolni olyan dolgokon aminek nincs jelentősége??
Nem!! Tőlem várja el, csak rossz a megfogalmazás.
Ezt írtad:
Ha azt várja tőled, hogy őt jobban szeresd magadnál, tehát minden körülmények között ő legyen a legfontosabb.
Kitől várja? Tőlem?
Sebaj: ) De ne hagy magad értelmetlenségbe rángatni. DANGER!
Mi a véleményed, lehetséges ideális kapcsolat?
nem vettem kötözködésnek :)
ha elírtam, mea culpa ;)
nézd, tényleg nem vonom kétségbe az 1 d-t :)
bár most épp rákerestem gugliban hogy
"add" fordítása latinról magyarra és simán hozta a "hozzá" szót ....
és most ketten érezzük hülyén magunkat ;)
latin.
add= hozzá
de felsorolásnál is használatos, amikor sorba rendezed a mondandókat :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Mit tegyek, ha a pasi nem akar komoly kapcsolatot, de én szeretem?
- Az ex-em 1- 2 hét után új kapcsolatba lépett miután szakítottunk, hogy elfelejtsen. Én még szeretem. Megéri várni?
- Szeretem a vőlegényem, de mint embert, mint barátot....
- Szeretem az érzést, ami olyan mint egy kapcsolat. Szeret...