Mit tegyek, ha ilyen a kapcsolatom a párommal? Egy szomorú lány véleményt kér. (beszélgetős fórum)
És az én parom tudja is hogy szornyu termeszete van,de megsem becsuli meg hogy en meg igyis szeretem.Mikor normalos akkor elismeri hogy igen,nehez vele de mikor veszekszunk akkor azt mondja hogy el lehet ot hagyni es o ilyen,nem valtozik meg..
De inkabb azt mondja hogy hagyjam el minthogy viselkedjen:(
Költözz el, menj az albiba! Ne tévesszen meg az, hogy most kedves. Egyszerűen megnyugodott, hogy nem kell színlelnie, hazudoznia. Megkönnyebbült, ezért ilyen felszabadult veled is.
De ez nem azt jelenti, hogy fontos vagy neki.
Lehet tényleg azt hiszi, hogy nem költözöl el. De menj mindenképpen és ezt a fickót felejtsd el!
Érdekes egyébként, mert amióta megbeszéltük, hogy jobb lesz, ha külön megyünk (bár szeretjük egymást), azóta olyan kedves velem és olyan őszinte. Egy kicsit más. Viszont, ami aggaszt, hogy ezáltal úgy viselkedik, mintha csak megbeszéltük volna és megy minden tovább, csak egyenlőre veszekedésmentesen. Természetesen én ma elmegyek megnézni az albit, ill. ettől függetlenül keresgélek.
Furcsa mindesetre. Szerintem azt hiszi, hogy nem fogok elköltözni, ha találnék is valami jó helyet, mert ezidő alatt többször is előfordult sajnos a nagyobb veszekedések során, hogy majdnem úgy volt, hogy elköltözök, de aztán mindig maradtam. De most úgy érzem, hogy ez nem lenne jó, ha megint úgy történne, ezért is vagyok azon, hogy minél hamarabb elmehessek, csak így a mostani viselkedésével megnehezíti a dolgokat, de mostmár tudom, hogy úgyse változna semmi.
Hát... végeredményben ennyi volt. Sajnos ma nem tudtam megnézni az albit, mert a csaj beteg volt, de holnap megyek. És ha egy kicsit is tetszik, költözök.
Ő visszatartani se akar, tegnap szüleimnél voltam, így ő is el tudott gondolkodni és végülis arra jutottunk, hogy úgy lesz a legjobb, ha véget vetünk a kapcsinak. Ha eddig nem működött, ezek után sem fog.
Na meg aztán a beszélgetésünkből sokminden kiderült. Többek között az is, hogy ezek szerint nem vagyok vagy voltam neki elég fontos. De hála istennek így már mindketten jól kezeljük a dolgot, nincs harag. De így már furcsa itt lenni, úgyhogy remélem minél hamarabb el tudok menni, mert még mindig szeretem. Még akkkoris, ha ilyen dolgok történtek....
Az, hogy nem aludt itthon, sajnos fél év együttélés alatt 2x fordult elő:( Idén még nem, de remélem nem is lesz több olyan, de most nagyon erősen gondolkodom az elköltözésen, hétfőn nézek meg egy albit.
Egyébként próbáltam vele beszélni most hétvégén 2x is, de nem lett túl sikeresen, ezért is vagyok azon mostmár inkább, hogy elmegyek. Én már ezeket nem akarom tovább eltűrni. Egyébként ő is kimondta, hogy így nem boldog, de nem hajéandó változtatni. Akkor meg szerintem nincs értelme folytatni.
Az tényleg durva, hogy nem alszik otthon, te meg végig aggódod az egész éjszakát, hogy merre jár. Az a szöveg meg hogy a barátainál aludt, no komment.
Oké, részegedjen le, de legalább ne lenne ennyire felelőtlen.
Az, hogy átjárkál a csajokhoz. Erre most mit mondjak. Vagy te, vagy az a másik kettő.... Döntse el, hogy eljárkál inni meg bulizni nélküled, vagy pedig "néha" azért te is beleférsz a programjába. Veled miért nem tud elmenni bulizni? vagy kikapcsolódni akárhova?
Hát, ha úgy elalszik, hogy jól összevesztetek, az már önmagáért beszél szerintem. :(
Amúgy ha elég sűrűn veszekedtek, az sem valami pozitív...
...sajnos, keves olyan pasi letezik a foldon aki ne szeretne elmenni haverozni, pialni, nettezni meg szamitogen jatszani orak hosszat...
Ilyenkor - szerintem!!!! - a legjobb megoldas, ha te is kapsz magadnak valami okos elfoglaltsagot...en is eljarok a szomszedba- megjegyzem- fiu haveromhoz- dumalni... en is elmegyek ide oda...Szerintem, nem kell annyit rajtuk logni...mert aztan, nem tellik el 1ora s hiv, hogy mikor megyek...vagy az a legjobb amikor, azert telefonal mert keress valamit es nem kapja, vagy eppen ehes...en meg olyankor meg huzom is egy kicsit az idot...
Tehat, mindenre meg kell talalni a megfelelo kezelesi modot, anelkul, hogy hagyd, hogy eltapossanak...
Ha meg ugy erzed -akar csak 10%-ba is,- hogy nem mukodik akkor, meg nem kell eroltetni...Mindenki szedje a sajat jatekait es menjen kulon jatszanni...
Lehet-e vajon tuzet varazsolni, oda ahol mar regen nincs mas mint hamu?!?!?!?
Nem béna, csak az volt a baj, hogy hamar odaköltöztem, így ő úgy gondolja, ott vagyok neki, együtt vagyunk, és már se udvarolni se kedveskedni nem kell nekem. Kiváncsi vagyok, hogy most nőnapkor gondol-e rám. Ha nem, tuti elhagyom, aztán gondolkozzon el.
Úgy hiszem, elmegyek megnézem az albit és hétfőig minden eldől.
Egyébként azt ő is mondta, igazából már nem tudom, hogy komolyan-e vagy csak viccből, hogy ott vagyok neki, ilyenkor már mit udvaroljon/kedveskedjen nekem???
Nem egy hullámhosszon vagytok!Ha valaki szereti a párját,akkor a minimum az,hogy ő az első.Nincs haver,nincs cimborázás,kocsmázás,sörözgetés,de még csak igény sincs rá.
Természetesen van barátkozás,de együtt egy vagy több párral,ahol te is ott vagy.
Te itt csak szolga vagy ugy érzem minden tekintetben.
A keresztfiam házassága ugyanilyen volt,bár a feleség minden tekintetben nagyszerü párja volt,de a haverok,a sörözgetés és főleg az állandó otthagyás esténként ellenszemvet váltott ki,elválltak.Azóta ujra férjhez ment,a volt férj pedig totál alkoholista lett.
Hát erről ennyit.
üdv mindenkinek.
Én már többször mondtam neki, hogy mi a problémám... de nem igazán jutottam előrébb.
Amikor a csajokat hoztam fel, az volt a válasz: hogy neki ők vannak itt közeli barátai, akkor ne legyenek barátai??? Hogy képzelem ezt?
Amikor azt hoztam fel, hogy keveset vagyünk "együtt", akkor azt mondta azért, mert ő hétköznap fáradt... meg nem mindig van hozzá kedve. (persze pókerezni, szgépezni mindig van)
Amikor pedig azt mondtam neki, hogy velem nem tud leülni beszélgetni, természetesen engem hibáztatott, hogy én nem tudok vele beszélgetni. Hát amikor üvölt a zene és pókerezik, közbe netezik, hogyan beszélgesssek bármiről is vele???
Nekem is mindenki azt mondja hogy hagyjam ott,talalok jobbat stb stb
De nem olyan konnyu,mar 5eve egyutt vagyunk.Ti miota?
Miért lennél neki fontos?!Ha a legnagyobb baja, hogy nem mehet a haverjaival inni meg bulizni.
Jézusom, hagyd ott amíg nem késő!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Szerintetek igy együtt maradjak a párommal vagy vessek véget a kapcsolatunknak?
- Szomorú szerelmes - szakítós - csalódással kapcsolatos idézetek, versek, sms-ek
- Ha még csak kapcsolatba vagyunk a párommal mi kell ahhoz, hogy hitelt vehessünk fel?