Tanácsot kérnék, mit tegyek ezzel a hitellel kapcsolatban? (tudásbázis)
Na meg a munka miatt az utazási költség is magasabb.
De most vidéknek ne falut, hanem várost vegyünk...akkor aztán főleg nem. Pl. üzemanyag a mi megyénkben a legdrágább...és korábban mikor Bp-re mentem 1-2x, csak ámultam, milyen jó áron vannak dolgok.
Nem tudom ki írta át a címet,de végül is,így is jó...
A baj az,hogy most fix 6 hónapra vagyok bejelentve.
ÁÁÁ!Na mindegy,kaptam itt valakitől egy nagyon jó tanácsot,és majd felhívom az illetőt.
Amúgy elvileg lehetséges az átírás,csak a Banknak is,és a gyámügynek is bele kell egyeznie!Ezt mondta az ügyvéd....
Próbálkozom...
Ma 13.00.-kor megyek az ügyvédhez....
Majd leírom mit mondott!
Addig is írjatok!!!!!
Én banknál dolgozom.
Adósságrendező hitellel ki tudod váltani a hitelkártyád úgy hogy egybevonják a lakáshiteleddel, meghosszabbítják a futamidőt és kevesebb lesz az össz törlesztőd. Ha kell segítség még, írj priviben!
tudom hogy a lakáshitellel nincs gond , de ha hosszabb irőre veszed fel akkor kisebb a törlesztőrészlet egy hónapban és abból részben tudnád a kártyatartozást fizetni
a következménye annyi lenne, hogy nem 15 hanem 20 évig tart kifizetni a lakást
Köszi mindenkinek,aki próbált segíteni,most megyek aludni,holnap munka.
De reggel benézek,és aki virraszt valamilyen okból,attól várom az üziket!
Jó éjt!
A lakás hitellel nincs gond,fizetem az utolsó leheletemig,konkrétan az Erste banknál van a hitel.(a lakáshitel)
A kártya az a citi banknál van,és nagy ívben szarnak rám.Ha nem fizetem,végrehajtóhoz kerül a dolog!:(:(:(
Tudom,hogy sokan vannak így ezzel.Sokan vannak eladósodva.Olyanok is,akikről nem is gondolnám.
Tudom.
Nem is akarok én itt sokáig nyávogni,holnap elvileg találkozom az ügyvéddel,aki hátha tud mondani valami okosat!
Csak reménykedtem,mert annyi élelmes ember van,hátha van valakinek jó ötlete!
hány évre szól a lakáshitel? talán lehetne kérni a banknál hogy hosszabbtávra adják, igy a havi részlet csökkenhetne
melyik bank?
Mennénk albérletbe,mint ezelőtt sok-sok évig,de akkor mi lesz a két lányomnak?Semmi mint nekem?
Az olyan kidobott pénz!!!!
kiadásaidból nem tudsz vmit lefaragni
pl vonalas telot lemondani ha van mobil, olcsobbra cserélni a lakásbiztositást ilyesmik?
Kb havonta 70.000 Ft körüli lenne az összeg.Eddig is annyi volt,sőt volt ez már több is!
A lakáshitel mellett,ez már nem megy.
További ajánlott fórumok:
- Ideiglenes özvegyi nyugdíjjal kapcsolatban tudna valaki tanácsot adni?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Munkával kapcsolatban kérnék tanácsot
- Tápszerrel kapcsolatos tanácsot kérnék
- Seedeléssel kapcsolatban kérnék tanácsot