Tápszerrel kapcsolatos tanácsot kérnék (beszélgetés)
Nincs mit:)Örülök h kezd bevállni,reméljük így is marad és végre sikerül eltalálni egy fajtát.
Hát bizony én is csak ezt mondom amit a védőnőd h örüljetek h csak ennyi a hasfájás,nálunk 10hétig se éjjel se nappal nem volt annyira hasfájósak voltunk:S És semmi sem hatott semmiféle görcsoldó kipróbáltuk az összeset jártunk milió gy.orvosnál de a megoldás az végül az lett h betöltötte a bűvös 3hót és azóta mint ha kicserélték volna,nem mondom h még néha nem fáj a pocija de azt észre sem vesszük.
Nem ugyanaz a kettő a HA-s tápszerek hypoallergének és íztelenk(állítólag) a nem HA-s tápszerek ízesebb "édesebbek".És általában a HA-s tápszertől gyakori a zöld széklet vagy előfordulhat h szorulást okoz.
Nekünk a BEBA PRO 1 vállt be!
Szia!
Én nekem mindkét gyerkőcöm tápszeres volt,az egyik még most is,mivel sajnos nem tudtam szoptatni:(
Sokat szenvedtünk mire megtaláltunk a megfelelőt mert nekünk is az volt a baj,h hol nem tudot kakilni tőle,vagy ha kakilt akkor bezöldült neki,vagy épp visszajött belőle,vagy épp nem volt tőle nyugodt,így rengeteget végig próbáltunk,Mire aztán a B*b* 1es jött be,ezzel minden helyre állt 3nap kellett igaz h ráálljon teljesen de azóta is ezt kapja és semmi baja szerencsére.A hasájós korszakot épp most nőttük ki mert betöltöttük a 3hót úgyhogy most már semmi hiba!
Köszönöm szépen.
Kíváncsian várom a mai napot, hogy lesz-e hasfájós-kakilós probléma. Tegnap este óta a dm-es tápszerrel pótolom az anyatejet, úgy néz ki egyszer biztosan csak azt fogja kapni délután. Ha tudna kakilni, akkor nagyon boldog lennék. Olyankor megkönnyebbül, jókedvű és kutya baja. ( vicces hogy az ember egy adag kakinak hogy tud örülni):)
szia, nekem 2 hetes korától tápszeres (sajnos), először a humana ha startot, ettől u.ez volt nálunk is, és utána a Humana baby fit plust adtuk neki,máig ezt eszi, és semmi gond azóta. most 5 hónapos.
Néha az elején raktunk bele picike laktóz-port a dr nénink ajánlására, patikában lehet kapni, meg a madaras áruházban is,bevált, azóta nincs gond a pocakkal.
4 hetes kortól adható a Gripewater. Elsősorban pocifájásra jó, de a székletet is rendbeteszi.
Tápszer ügyben nem tudok tanácsot adni, mert nekünk a Milupa HA start tökéletes volt.
Szia!
Azt nem tudom,hogy milyen a DM tápszer.Nekünk is elég hamar pótolnunk kellett,mi Milupával kezdtünk,de kiütéses lett tőle,meg nem volt kaksi.Váltottunk Humana tápszerre.
Azt tudom javasolni neked,hogy a tápszer alapja ne víz legyen,hanem főzzél neki Mecsek Baby teát,ami lazítja a pocakot,és segíti az emésztést a kicsinek.Nekünk bevált.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy próbálta-e már valaki a babylove DM-es tápszert? Milyen volt a tapasztalat?
A babám 3 hetes, sajnos nincs elég tejem, pótolnom kell. Először a Bepa ha startot adtuk neki, de nem volt széklete. Azt mondta a védőnő, váltsunk. Váltottunk Milupára 3 napja, azóta minden délután vígasztalhatattlanul sír mert görcsöl a pocakja. Kaki továbbra sincs. Kétnaponta szélcső és préselés, és fél órás procedúra mire kijön a gyerekből a széklet, az meg olyan mint a gipsz. Infacolon és espuvisan cseppek próbálásán is túl vagyunk, semmi hatás. Ma vettem DM-es tápszert, hátha ez jó lesz. Ezzel kapcsolatos tapasztalatokra lennék kiváncsi. Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Ideiglenes özvegyi nyugdíjjal kapcsolatban tudna valaki tanácsot adni?
- Arc alapozásával kapcsolatos kérdésben tudnátok tanácsot adni?
- Munkával kapcsolatban kérnék tanácsot
- Tanácsot kérnék, mit tegyek ezzel a hitellel kapcsolatban?
- Seedeléssel kapcsolatban kérnék tanácsot
- Van valakinek tapasztalata Milupa pepti plus tápszerrel kapcsolatban?