Mit adnál egy 14 éves fiúnak ballagására aki a keresztfiad? (tudásbázis)
sziasztok. az én párom fényképezőgépet adott az ált.iskolás lányának a kitűnő bizire. majd felforrt a vérem, mi lesz itt később... és sajna nincs beleszólásom... de gyűlölöm az ilyen felelőtlenséget.
amúgy ha az anyagiak engedik, ballagásra már talán nem túlzás, vagy igen? mondjuk nekem a ballagás a szakközepet jelenti...
sziasztok!
nállunk is megvolt tegnap a ballagás!nagyon örült mindennek!és a mi csokrunknak a legjobban!:))
ugyhogy én már megnyugodtam!
de ugy képzeljétek el,hogy még a szomszédok is pénzt adtak neki!mi az annyával meg nem értettük,hogy miért!
én nemrég vettem neki ékszert a szülinapjára!
most vettünk 10 uszot és 4 etetökosarat .ezeket rakatom a csokorba neki!és ajándékba egy drágább meritőhálot ,ezt valahogy becsomagolom!
remélem örülni fog,mert nagy gondot okozott nekünk!érdekes hogy a gyerekeimnek mindig van amit szeretnének!
szerintem, meg kell tudni mire vágyik. Valaki egy mp3 lejátszóra, az jó ötlet, én volt, h. egy szép órát vettem öcsémnek, amit egyik csoporttársammal választottam, akinek hasonló korú öccse van. Vagybőr pénztárcát, vagy táskát. a fiú stílusától függ. De az ennyi idősek imádják a kicsit felnőttesebb dolgokat. Parfüm, villanyborotva stb. ezek közül ki lehet választan drága és kevésbé drága cuccokat.A lényeg, hogy lássuk milyen nagy már :)... még ha nem is annyira, mint ahogy ő azt szeretné :)
sajnos a könyv nálunk nem jött be. Öcsémnek azt hiába vettem... bár a fizikáról kémiáról még szeretett olvasni, de irodalmat nem :( tehát könyvet érdeklődési körnek megfelelően érdemes venni.
na már okat írtam, remélem segít
A napokban mondja az egyik ismerősöm,hogy a fia 6.szülinapjára 80 azaz nyolcvan vendéget hívtak.Szerintem ez teljesen abnormális.Kérdeztem is,mi lesz ha nősül?Válasz: -Ha pénztárcám engedi,3-400 fő.Na gondoltam gratulálok!!!
Isten lássa lelkem én nem vagyok irigy és az életemet kockáztatom,hogy gyerekem lehessen,de ezt nem fogom csinálni!Teljesen egyetértek azzal,hogy egy gyereknek kutya kötelessége elvégezni az iskolákat és mindenki magának tanul.Amúgy a párom fia is most fog ballagni és ott is repkednek a tízezrek.Éttermi asztalfoglalás,családi bankett.Ja és közben a szegénység b...a a nyomorúságot.
Mindegy én sokmindent nem értek,ugyanis én sokkal jobban szeretem a magam főztjével megvendégelni a családomat,nem feltétlen drága ,de kedves személyre szóló ajándékkal meglepni az ünnepeltet.
Utálom amikor vki. lerendezi 10-20 ezer forinttal az ajándékozást.Annál személytelenebb nincs is.Én egész évben figyelem mikre vágynak a szeretteim és meglepem őket alkalmakkor.Sajnos a párom döntése miatt mi is azok táborába fogunk tartozni idén akik pénzzel rendezik el a ballagást.Nem vitázom vele,de nagyon helytelenítem.Forr a vérem tőle.
De bármit mondtam,minden ostoba ötlet volt.Hát Ő tudja.
MI HORGOKAT ÉS USZOKAT TETETÜNK A CSOKORBA!de azonkivül mi legyen,nemtudom!ez is nagyon drága lesz!
"bocsi,de rossz a billentyüzetem!"
Ha pénzesek, miért várnak drága dolgot a kevésbé pénzestől?
Én bizony csak egy könyvet vennék, és abba tennék egy szép idézetet, ami a becsületről, a munka szeretetéről és arról szól, hogy az igazi érték nem a pénz!
További ajánlott fórumok:
- Ti mit vennétek kislányotoknak bölcsis ballagására?
- Elvesztettem a keresztfiam
- Milyen ajándékot vegyek, 1, 5 hónapos leendő keresztfiamnak? (Nővérem babája)
- Hogy hízlalhatnánk fel a 7 éves keresztfiamat?
- Ovisok ballagására illő rövidke színdarabot keresek. Már annyi weboldalt megnéztem, de sehol semmi. Tud valaki segíteni?
- Mit lehet adni egy 14 éves fiúnak ballagására?