Milyen vitamint lehet adni 16 hónapos babának? (tudásbázis)
Nem értem miért baj, ha vitamint akar adni a gyereknek? Lehet, hogy rossz evő és nem tud mindent bevinni. Pl. az enyém is az volt. Attól, hogy megtámogatja az immunrendszerét, még átfog esni betegségeken, ha hajlamos rá.
Azzal egyet értek, hogy nem kell minden szart beléjük tömni, de ezt miért kell kioktatóan közölni?
Én sem adok a gyerekeimnek szintetikus vitamint, sajnos nem jók a tapasztalataim velük. Még kicsik, 6 és 7 évesek, évek óta nem voltak igazi betegek, csak sérülésekkel voltunk 1-2 alkalommal orvosnál.
Kiskoruk óta mindig szednek valamit, többféle készítményt, 1-2 állandó mellett, amikkel maximálisan elégedett vagyok. Pl. halolaj, immunerősítő, vitamin komplexek, stb.
Szia!
Én a Marslakócskák szirupot adom neki,ebbe van sokféle vitamin,több féle B-vitamin is,és én meg ettöl tapasztaltam,h jobb az étvágya a kisfiamnak,de ez csak mellékes,a lényeg,h ebben az idöben kapjon megfelelöen vitamint a kicsim:)
Ja,és narancsos izü egyébként és olyan 1500ft körüli volt az ára:)
Ha van 10kg, akkor béres cseppet a cebion C-vitaminnal. Van a Cebionnak multivitaminja is, de az nagyon édes szirup, az én fiam pl. nem issza.
Meg ég sok fajta van, a patikába biztosan segítenek.
Én Béres cseppet adok, 14 hós a fiam. Azóta az étvágya is sokat javult.
További ajánlott fórumok:
- 4 hónapos tápszeres babának lehet adni sárgabarackot vagy csak őszit?
- Hány hónapos koráig kell a babának K-vitamint (Konakion) adni?
- Egy 8 hónapos babának miket lehet adni enni?
- Lehet adni 5 hónapos babának cseresznyét? Milyen zöldséget és gyümölcsöt lehet neki adni?
- Az éjjel megmaradt tápszert reggel (7-8 óra elteltével) még oda lehet adni a babának?
- Milyen vitamint lehet adni 2 éves gyermeknek, ami nem rágótabletta?