Milyen vitamint lehet adni 2 éves gyermeknek, ami nem rágótabletta? (tudásbázis kérdés)
Az nem baj,ha nem eszik meg mindent-ebben a korban hetente valtozik a kedvec etel-ma az en fiam is megette a spenotot..
Amugy 2 eves kor körül kezdenek valogatni es ez sokaig eltart:(((
Azt nem döntheted el,hogy mit es mennyit eszik,de azt igen,hogy mikor es mit raksz ele-ha nem eszik,egyszerüen nem adsz neki semmit a következö etkezesig,slussz.
Kemeny jatek,de hosszutavon megeri-mint mar irtam,ma az enyem is fölfalta a spenotot,mert egesz delutan szankozni voltunk es megtanulta,hiaba vinnyog,kekszi,meg süti nincs!
1 2 eves gyerek meg ösztönösen eszik ha egeszseges,nem kell eröltetni,mert utanna evesi es sulyproblemai lesznek.Te is latod magad körül,hogy mennyi tulsulyos felnött van,nem?
Pelda-Anyu soha nem eröltette az evest-hala neki-ma 33 evesen 175cm es 55 kilo vagyok,makk egeszseges-lattal volna kiskoromban..mint 1 csontvaz.
Szoval az,hogy rendszertelenül eszik-bocs-a te hibad.Nagyon fontos betartani az evesi idöket-reggeli,tizorai,ebed,stb.Ezeken kivül nem kell enni.Vidd sokat a friss levegöre-miota lealltak Miskolcon a gyarak szuper a levegö,meg annyi szep hely van arrafele a szabadban-az etvagya is meg fog jönni ha kiugralja magat a friss levegön-es serkenti a Dvitamin termelödeset,ami elengedhetetlen a kalcium beepülesehez!
Ha betegesnek latod,vidd orvoshoz 1 verkepet csinaltatni es ezutan latni fogja a szakember,hogy tenylegesen mit kell potolni.
Amugy a sulya normalis a korahoz.
De mi nem Rolad-bocsi-hanem a gyerekekröl beszelünk!
Azt alairom,hogy 30 utan potolni kell a hianyzo anyagokat,de ezek a picik meg elö szabadgyökfogok es semmi ertelme meg pluszba adagolni nekik a vitaminokat,szabadgyökfogokat-ha nem betegek!
es mi a fenenek 1 2 eves gyereknek napi 1000mg C vitamin ha nem beteg?Ha beteg alairom es nem mondtam,hogy a C vitamin nem szintetikus..
Manapsag meg kinek van A vitamin-hianya???Aki tenyleg nagyon szelsösegesen eszik-de nagyon!
Ok,en a vitamin-tömes ellen vagyok,csak akkor adok a kisfiamnak amikor beteg es köszi,nagyon jol van.
Amugy gyogyszeresz a vegzettsegem,kicsit ismerem a vitaminokat,sajnos manapsag mindenki tömi magat velük orvosi ellenörzes nelkül es lehet,hogy többet ront mint hasznal-es azok a szegeny gyerekek meg nem tudnak dönteni,hogy akarjak vagy sem,mert legalabb a felnöttek eldönthetik,hogy szedik vagy nem szedik.
Amugy a multivitaminok nem jok,nem letezik jo a piacon,csak szelektiven szabad vitaminokat szedni,de ehez is orvosi vizsgalat kene-legalabb is a zsirban oldodo vitaminoknal!
A Vita Aktív nem szintetikus. 21 féle zöldségből és gyümölcsből készül. Az íze egy kicsit savanykás, gyümölcsös. A lányomnak többnyire én is szörbe teszem, de simán megeszi töményen kiskanálból is.
Az ára nem olcsó: 6.000,- Ft. Elméletileg a felnőtt adag 1 teáskanál naponta, és így 1 havi adag 1 üveg. Nálunk a gyerekek minden nap kapnak, mi felnőttek meg időnként (ha épp az eszünkbe jut), de mi is kiskanállal be-be kapunk 1 adagot. Így is kitart 1 hónapig.
Sajnos üzletben nem kapható. Az LR nevű cég forgalmazza MLM rendszerben sok egyéb mellett.
Mielött megköveznétek, én nem árulom, csak használom. Szerencsés esetben, ha van ismerős akkor "nagyker áron" kb.4.300,- Ft-ért is meg lehet kapni.
Miert kell mar a gyerekeket is szintetikus vitaminokkal tömni?
Sok gyümölcs meg zölcseg-ha megeszi,ha nem max C vitamin.6 honapos koruktol fluor a fogaknak,1 eves korig D vitamin.Hagy dolgozzon az az immun-rendszer,sok betegsegen at kell esniük,hogy egeszseges es erös felnöttek legyenek.
Mi először bérest vettünk, de a kisfiam utálja az ízét. Ha csak egy cseppet teszek egy pohár teába, már azt se issza meg..
Így most vitacolan kap gyümölcslébe keverve.
HViki - VitaAktív milyen ízű?
Szia Niki!
Hogy vagytok?
A mi doktor nénink Béres cseppet javasol Béres C-vitaminnal. A C-vitamin fontos, mert az köti meg a Béres cseppet.
További ajánlott fórumok:
- Katolikus gyermeknek lehet-e református keresztszülője?
- Kubu. Mennyire egészséges a gyerek számára ez az ital? Jó-e ha ilyet (is) iszik? Mennyi idős kortól lehet adni a gyermeknek/csecsemőnek?
- Mit lehet tenni, ha a gyermeknek sok a sava?
- Milyen idős kortól lehet adni a gyermeknek forralt házitejet?
- Mitől lehet ez a makacs köhögés 4,5 éves gyermeknél?
- 3 év körüli gyermeknél mivel lehet enyhíteni az izomlázat?