Lehet adni 5 hónapos babának cseresznyét? Milyen zöldséget és gyümölcsöt lehet neki adni? (tudásbázis)
Mert ez volt neki frissen a kertben. Írta az elején. Én a kérdésére válaszoltam, ami az volt hogy adhat e. Nem tanácsadást kért! Választ!
de miért kell sürgetni a kajákat mindenáron??miért nem jó az alma és társai???az is csak tápszeres babának vagy ha már nem elég a tej...miért kell mindent erőltetni túl korán és hülyeségeket írni másnak??
Elvileg minden gyümölcsnek a héjával, a szőrével van és a magjával baj. HA azoktól megszabadítod jöhet szinte bármi.
A sárgabarackkal is vigyázni kell,nem szabad,mert szeles.Az őszibarackot lehet adni.
VAn. Főleg azoknak akik csak kötekedni jönnek ide.
Van "stílusod",méghozzá eléggé sértő. A 32-es hozzászólásodban,és ebben is szépen értékelted önmagadat.
Ja boccs te felsőbb rendű vagy? Thélon? :DDDD VAgy csak annak érzed magad? Te is ugyan olyan porbafingó ember vagy mint én vagy a többi, elmondom neked, csak hogy ne élj álomvilágba.
A cseresznye komoly volt a pörköltes nagyokost provokáltam
a hozzataplalasos forumok mindig torlessel vegzodnek. vajon miert, nem is ertem.
Nem tudod provokalni azt, akivel nem vagy egy szinten, viszont hulyeseget tanacsolni felelotlenseg.
Mellesleg egy dolog, hogy mit adsz te a gyerekednek, es megint masik, hogy mit javasolt es nem javasolt adni.
Kiironak: cseresznyet nem adnek, de ha ilyen koran akarod kezdeni, almaval, krumplival, barackkal probalkozhatsz. Nem kell amugy elkapkodni, lesz meg ideje mindent hamizni.
Azért mondasz hülyeséget egy anyukának, hogy lásd mit reagálnak mások? És mi van, ha megfogadja a tanácsodat, és teleeteti a gyerekét olyannal, amit még jódarabig nem kéne neki ennie??
A miénkbe nincs a sógornőmébe pl igen. A miénk egyszerű kis karton.
Amúgy csak azért írtam hogy lereagáljátok, szeretem provokálni a népet, de azért a cseresznye kicsit távol áll a pörkölttől. De igazatok van én vagyok az okos:DDD
Minden fórumon megjelennek a kötekedő paraszt emberek, ez ilyen, jó őket provokálni. :DD Van akinek nincs jobb szórakozása csak beszólni. Ebben éli ki magát:DD
Egyébként a gyerek kiskönyvében elvileg kell lennie egy táblázatnak, hogy mit mikortól lehet adni!
Porkoltet is kap hamarosan?
egyébként meggyet sárgabarackot adhatsz neki ha már idény gyümölcsöt akarsz
cseresznyét 2éves korig nem javasolta a védőnő, de az én fiamon 2évesen még átment, nem emésztette meg!
Ebben a korban az alma a legjobb,legegészségesebb. Attól nem lesz baja.
Meggyet nyugodtan adj neki. Epret egy éves korig tilos, mert allergizál.
Én úgy adtam az epret, hogy mosás után meghámoztam. Kicsit macera. Nem volt semmi gond.
Nekem azt mondták lehet és adtam is nem lett semmi baja, persze héj nélkül.
Sajnos,nem egyedei példány ):
Amúgy elvileg 1éves korig nem szabad. :)
Ha hasfájós, semmi esetre sem. Ha nem, esetleg és maximum a banánpépbe vagy almába paszírozz bele 2-3-4 szemet. Többet ne, mert tényleg puffaszt, szelesít.
További ajánlott fórumok: