Milyen varrógépet vegyek? (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, már elég sok mindent meg tudok varrni, de a rugalmas anyagokkal nem boldogulok. És az anyag széleit is szeretném ha eltisztázná lehetőleg egy lépésben. Valamint alj felvarráshoz. Milyen gépet érdemes vennem? Inter-overlock, fedözö. Van olyan ami mindezt tudja? Lehetőleg olcsón mert csak kevés pólót, ruhát szeretnék varrni vele játék babára valót.
szerintem vehetsz nyugodtan ipari gépet is, nem annyira drága és nagyon jók
én is abba dolgoztam, meg most is néha, tanultam is:)
Szia!MIndenképpen minőségit.Az olcsók(20-30ft) márkanélkülit ne, nem lesz strapabíró pl.:farmer anyagot nem bírja majd,vagy törnek az alkatrészek.Naumann jó,textima is.Inkább vegyél akár használtan,de aminek neve van.
(Dolgoztam textil iparban,ilyen végzettségem is van.):)
szia
nem tudom hogy gyártják e még, de nekem naumann-om van és nagyon nagyon szeretem
További ajánlott fórumok:
- Milyen varrógépet?
- Milyen varrógépet vegyek ha otthon eladásra szeretnék készíteni ágytakarót, női felsőket, szoknyákat ilyesmi?Légyszi adjatok tippeket, tanác
- Milyen varrógépet ajánlanátok?
- Egy abszolút kezdő milyen varrógépet vegyen magának? Milyen szempontokat vegyek figyelembe?
- Javaslatokat, tanácsokat várok, hogy milyen háztartási varrógépet vegyek? Hozzáértők jelentkezzetek!
- Milyen varrógépet vegyek otthonra?