Milyen varrógépet ajánlanátok? (beszélgetés)
Nézz körül a neten, mit tudnak.
Pl ezt találtam.
Brother PR 650 2200 000,- Ft + áfa
Egyfejes, 6 tűs kompakt hímzőgép
Elsősorban kisvállalkozásoknak ajánljuk, egyszerűen kezelhető mobil gép.
A többfejes gépek vetélytársa, gyors, megbízható, rugalmassága miatt verhetetlen.
Jól választottál! Ez márka és a márka kötelez! :)
Ne feledd! Nőknek készítették, nem kell semmit sem erőltetni rajta, ha valami esetleg nem akar mozdulni! Ha nem mozdul, akkor rosszul fogtad meg! :)
Jó varrogatást kívánok!
Abból az olcsó fajtából nem volt egy darab sem a boltban (gondolom ugyanott láttad te is). Viszont a többi mind olyan, amelyik szinte azonosat tud. Semmi fontosabb különbség nem volt köztük.
Még nem vetted meg, ugye?
Azért néztem, mert meghalt a varrógépem. :(( Szétszedtük, és az volt a kehe vele, hogy cérna rátekeredett oda ahol semmi keresnivalója.. Hamarosan felavatom, jól tettük - e össze a gépet.
Persze előtte beolajoztunk minden olyan helyet ami forog..
A tesóba van egy aminek 2 db tűt is betehetsz.. És sok progis...
Ha már beruházol, ilyesmit.. Remélem jó lett a gép, mert 36.000. Ft körüli az, amit én még elfogadhatónak tartok..
23 éve biztosan varrogatok..
Azt én is alaposan megnéztem. ( gondolkodtam rajta )
Egyenes és cikk cakkot tud. 3 féle méretben. Mm hossz..
Ezzel csak vékonyakat tudunk varrni. Az tuti.
Farmer, bársony, főleg ha rövídíteni akarsz, nem fogja elbírni. Ha csak : a levágott részt, 2 szer legalább körbe cikk - cakkozod, és egy rétegben hajtod fel, az aljafelvarrásnál.
További ajánlott fórumok:
- Milyen varrógépet?
- Milyen varrógépet vegyek ha otthon eladásra szeretnék készíteni ágytakarót, női felsőket, szoknyákat ilyesmi?Légyszi adjatok tippeket, tanác
- Egy abszolút kezdő milyen varrógépet vegyen magának? Milyen szempontokat vegyek figyelembe?
- Javaslatokat, tanácsokat várok, hogy milyen háztartási varrógépet vegyek? Hozzáértők jelentkezzetek!
- Milyen varrógépet vegyek otthonra?
- Milyen varrógépet vegyek?