Egy abszolút kezdő milyen varrógépet vegyen magának? Milyen szempontokat vegyek figyelembe? (tudásbázis)
Műanyag kérdés?
Ezt hogy értetted Atalia?
Egyébként már meg lett véve az enyém, egy Singer. Tetszik, de még csak próbálkozom vele.
Itt a mi kis városunkban tanfolyamról nem is hallottam igazából, így valszeg egy varrónőhöz kell majd mennem, ahogy Barátném is csinálta.
Még talán előtte Anyukámat megpróbálom, ő elvileg az alapokat tudja, de sajnos sose volt jó vége abból, amikor ő tanítani próbált engem :D
Nekem is főleg nadrágok felaljazására kellene, vagy varrás kiengedés kijavítására.
Szeretném majd a függönyöket is lecserélni, szóval azok beszegése is jó lenne.
Ha esetleg lenne hozzá tehetségem, akkor jól lenne majd a gyerkőcnek jellmezt varrni, ez a végcél és az álom :) Egyelőre még mind kettő :9
Ma voltunk a Média Marktban és ott a Singer 3223-at néztük ki.
Nagyon szép kis gép, de nem olcsó!
Valami tanfolyamot nekem is el kell majd végezni, mert tényleg semmi hozzáértésem sincs :)
További ajánlott fórumok:
- Költözésnél milyen szempontokat vesztek figyelembe? Melyek a legélhetőbb városok?
- Tudnátok segíteni abban, hogy a babakötvényt hol érdemes vezetni, milyen szempontokat vegyek figyelembe? Vagy hagyjam az Államkincstárnál?
- Milyen szempontokat kell figyelembe venni általános iskola választásnál?
- Milyen szempontokat vegyek figyelembe, ha csendre vágyom, de csak panel lakásra elég a pénzem?
- Milyen szempontokat vegyek figyelembe, ha laptopot szeretnék vásárolni?
- Elektromos sütő vásárláskor milyen szempontokat kell figyelembe venni?