Elektromos sütő vásárláskor milyen szempontokat kell figyelembe venni? (beszélgetés)
köszi a segítségeket.
most az a gondom, h van egy szett elég jó áron ami tetszik, gorenje szóval nemis gagyi. de B energiaosztályúnak titulálva, igazából nem értem, mert a norm. sütés 0,9-1,1 kW, és az össz teljesítménye 2,5 kW. amiket eddig néztem A energiaosztályút az is hasonló paraméterekkel rendelkezik. most skkor ez jó vagy nem?
Mi Média Markt-ban vettük, elolvastuk mi van benne, illetve az eladók nagyon segítőkészek voltak. Neked kell tudni, hogy milyen extrákat akarsz esetleg.
Akkor főzőlap is kell majd, nem?
Nekünk az is Teka, és abból viszont indukciósat vettünk, ami azt jelenti, h nem a lapot melegíti fel, hanem az edényt (nem is jó hozzá bmilyen anyagú edény). Csak akkor meleg a lap, h a rajta van a megfelelő edény, amint leveszed, megszűnik a hő, épphogy langyos lesz. Így nincs maradék hő, kevesebbet fogyaszt, nincs az, h jaj nem zártam el, kigyullad a lakás... Csak addig meleg, amíg rajta van a fazék vagy lábas.
Mi múltkor vettünk egy Teka sütőt, hogy ha az új házba költözuünk, már ezzel ne kelljen foglalkozni.
Mi néztük minden háztartási gépnél a márkát, mert az se mindegy, valamelyikről csupa jót mondanak, vmelyikről nem. Sütőben a Teka egy jó márka.
amit vettünk, abban két sín van, ebből asszem az egyik kihúzható, így könnyebb a tepsit betenni. Van rajta időzítő, meg egyéb szépséges dolgok. Azt, hogy millen funkciói legyenek, teljesen szubjektív, ki, hogy szeret sütni. Légkeverés az mindenképp jó, hát a grill...az meg egy plusz jó dolog, de nem tudom, az ember használni fogja-e..
További ajánlott fórumok:
- Költözésnél milyen szempontokat vesztek figyelembe? Melyek a legélhetőbb városok?
- Tudnátok segíteni abban, hogy a babakötvényt hol érdemes vezetni, milyen szempontokat vegyek figyelembe? Vagy hagyjam az Államkincstárnál?
- Milyen szempontokat kell figyelembe venni általános iskola választásnál?
- Milyen szempontokat vegyek figyelembe, ha csendre vágyom, de csak panel lakásra elég a pénzem?
- Milyen szempontokat vegyek figyelembe, ha laptopot szeretnék vásárolni?
- Egy abszolút kezdő milyen varrógépet vegyen magának? Milyen szempontokat vegyek figyelembe?