Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen húst érdemes sörben és milyen húst érdemes borban párolni? fórum

Milyen húst érdemes sörben és milyen húst érdemes borban párolni? (tudásbázis)


15. katus3
2015. júl. 18. 21:01
youlcsy leírta részletesen. :-) Bocsànat ha nem voltam elég egyértelmű.... gribedli, inkàbb legyen leírva kétszer mint egyszer sem. ;-)
2015. júl. 17. 15:16
Nagyon köszönöm a tippeket! :) Eléggé kezdő vagyok a konyhában még.
13. youlcsi (válaszként erre: 12. - Gribedli***)
2015. júl. 17. 08:11
hmmm... valamelyik nap ez lesz az ebéd... megjött hozzá a kedvem :D
2015. júl. 16. 19:34

Mindegy, egy kép többet ér a sok szónál, íme:


[link]


:)))

11. gribedli*** (válaszként erre: 7. - Youlcsi)
2015. júl. 16. 19:31
De hülye vagyok! Ha visszaolvastam volna, nem írtam volna le!:D
10. gribedli*** (válaszként erre: 1. - 7e71008a3d)
2015. júl. 16. 19:30

Nekem a sörre van egy jó tippem, grillben (lehet sütőben is de még nem próbàltam). Az egész csirkét fűszerezed tetszés szerint, majd egy doboz sörre "ülteted", vagyis állítva kell sütni, a sört felbontod és függőlegesen a csirke farrészébe teszed és így teszed a grillre, lecsukod a grillt. A hő hatására a sör felforr és szépen kipárolog a dobozából és belülről párolja a csirkét.


Bár te kimondottan párolásra keresel gondolom, ez csak egy érdekesség volt:)

9. forrest2010 (válaszként erre: 7. - Youlcsi)
2015. júl. 16. 16:24
de jó ! :)
2015. júl. 16. 14:36
Én marhát, birkát vörös borban, csirkét feherborosan, fokhagymával, rozmaringgal parolva-sütve hát az vmi isteni! Sörrel én csülköt, karajt hallottam, hogy csinál vki, de még nem kóstoltam soha.
7. youlcsi (válaszként erre: 6. - Zefex)
2015. júl. 16. 14:23

pont ezt akartam írni: kinyitsz egy dobozos sört, mondjuk negyedét megiszod, és mehetnek bele olaj meg fűszerek, és minden más, amit használnál.

az egész csirkét ráhúzod az álló dobozra, és úgy, állítva teszed a sütőbe.

a sör (és minden, ami benne van) felforr, és a gőze jól átjárja a husit, ami kiforr, és lecsurog rajta, az kb mintha locsolgatnád...

6. zefex (válaszként erre: 4. - Katus3)
2015. júl. 16. 12:55
Ez nagyon érdekesen hangzik, csak nem tudom elképzelni. Kifejtenéd jobban?
2015. júl. 16. 11:15
Vadhúsokat borban, és csirkehusi sörben. :)
2015. júl. 16. 10:32
Én befűszerezett csirkét szoktam sörösdobozra ráhúzni, a dobozba teszek vöröshagymàt, fokhagymàt, pici olajat és persze marad a sör is. Kicsi vízzel hígíthatod. A felül kifolyó lé miatt finom ropogós lesz a csirke.
3. f4a38a0605 (válaszként erre: 1. - 7e71008a3d)
2015. júl. 16. 10:08
A fehéreket sörben (vagy fehér borban), a vörös húsokat borban szoktam.
2015. júl. 16. 09:52
Sör talán inkább a sertés max marha. A bor lehet barmilyen (négylábú) vadhús, marha, szárnyasok közül talán a kacsa liba. De kísérletezni lehet :)
2015. júl. 16. 09:49
Milyen húst érdemes sörben és milyen húst érdemes borban párolni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook