A barackos csirkemellet kell párolni is a sütőben? (tudásbázis)
14. Loretta16
2017. ápr. 17. 16:30
Nagyon finom lett:)
13. Anyagi (válaszként erre: 7. - Zebracsikó)
2017. ápr. 17. 15:14
Ez jóóóó naggggyon!!! :)))
12. Loretta16 (válaszként erre: 11. - Bnedora)
2017. ápr. 17. 10:05
Köszönöm! Én is így gondoltam. Most bepácoltam foghagymás olajjal, abban áll egy órát.
11. bnedora (válaszként erre: 4. - Loretta16)
2017. ápr. 17. 10:04
Látom, már többen leírták véleményüket. Természetesen függ a hús vastagságától és pácolásától. Amúgy a csirkemell elég gyorsan átsül.
Én, ha csinálok, akkor pár percig leszoktam fedni.
10. Epresturmix (válaszként erre: 8. - Zebracsikó)
2017. ápr. 17. 09:19
Jajj... Mindenre pirospaprika...Nem kell az!
9. Loretta16
2017. ápr. 17. 08:49
Köszönöm szépen mindenkinek! Boldog ünnepet Nektek!
8. zebracsikó
2017. ápr. 17. 08:33
só, bors, majoranna, pici pirospaprika, fahéj
7. zebracsikó (válaszként erre: 3. - Loretta16)
2017. ápr. 17. 08:32
hidd el, egy leheletnyi fahéjjal igazán finom lesz!!! AZ kell rá.
Én a csirkemellet befűszerezném, tepsiben baconra fektetném, alufólia alatt elkezdeném sütni, majd mikor már puha, fólia nélkül rátenném a barackot és a sajtot és hőkeveréssel tovább sütném, amíg a sajt megpiriul.
6. 9c485f67e8
2017. ápr. 17. 08:31
Ugye a hús besózva; barack a bôr alá, megtûzdelve, tepsibe téve, pici zsír és víz alá, fólia rá és be a sütôbe. Jó fél óra után fólia le és pirosra pirul.
5. a03dd05915
2017. ápr. 17. 08:30
4. Loretta16 (válaszként erre: 2. - Bnedora)
2017. ápr. 17. 08:29
Minden recept azt írja, sütni 10-15 percig. Nem hinném, hogy így megpuhulna.
3. Loretta16
2017. ápr. 17. 08:28
Mielőtt a sajtot ráolvasztanám, lefedjem a tepsit? Még egy kérdés: Milyen fűszereket tett rá, aki csinált már ilyet? A neten fahéjat írnak, azt nem szeretnék.
2. bnedora
2017. ápr. 17. 08:27
Hogy írja a recept?
1. Loretta16
2017. ápr. 17. 08:26
A barackos csirkemellet kell párolni is a sütőben?
További ajánlott fórumok:
- Ti mivel szoktátok a húst megtölteni?Most itt karajszeletekre, csirkemellre, amit aztán feltekerünk, összehajtunk, sütünk, rántunk?
- Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet?
- Milyen ételt készítsek csirkemellből?
- Puha rántott csirkemellet szeretnék sütni, azt hallottam, fokhagymás tejbe kell áztatni, de meddig? Mennyi ideig kell sütni? Egyéb tippek?
- Kínai cukkinis csirkemell-akár a kínai gyorséttermekben
- Mitől lehet másnapra a sajttal-sonkával töltött csirkemell kicsit kesernyés ízű?