Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A barackos csirkemellet kell párolni is a sütőben? fórum

A barackos csirkemellet kell párolni is a sütőben? (tudásbázis)


2017. ápr. 17. 16:30
Nagyon finom lett:)
13. Anyagi (válaszként erre: 7. - Zebracsikó)
2017. ápr. 17. 15:14
Ez jóóóó naggggyon!!! :)))
12. Loretta16 (válaszként erre: 11. - Bnedora)
2017. ápr. 17. 10:05
Köszönöm! Én is így gondoltam. Most bepácoltam foghagymás olajjal, abban áll egy órát.
11. bnedora (válaszként erre: 4. - Loretta16)
2017. ápr. 17. 10:04

Látom, már többen leírták véleményüket. Természetesen függ a hús vastagságától és pácolásától. Amúgy a csirkemell elég gyorsan átsül.

Én, ha csinálok, akkor pár percig leszoktam fedni.

10. Epresturmix (válaszként erre: 8. - Zebracsikó)
2017. ápr. 17. 09:19
Jajj... Mindenre pirospaprika...Nem kell az!
2017. ápr. 17. 08:49
Köszönöm szépen mindenkinek! Boldog ünnepet Nektek!
2017. ápr. 17. 08:33
só, bors, majoranna, pici pirospaprika, fahéj
7. zebracsikó (válaszként erre: 3. - Loretta16)
2017. ápr. 17. 08:32

hidd el, egy leheletnyi fahéjjal igazán finom lesz!!! AZ kell rá.


Én a csirkemellet befűszerezném, tepsiben baconra fektetném, alufólia alatt elkezdeném sütni, majd mikor már puha, fólia nélkül rátenném a barackot és a sajtot és hőkeveréssel tovább sütném, amíg a sajt megpiriul.

2017. ápr. 17. 08:31
Ugye a hús besózva; barack a bôr alá, megtûzdelve, tepsibe téve, pici zsír és víz alá, fólia rá és be a sütôbe. Jó fél óra után fólia le és pirosra pirul.
2017. ápr. 17. 08:30
4. Loretta16 (válaszként erre: 2. - Bnedora)
2017. ápr. 17. 08:29
Minden recept azt írja, sütni 10-15 percig. Nem hinném, hogy így megpuhulna.
2017. ápr. 17. 08:28
Mielőtt a sajtot ráolvasztanám, lefedjem a tepsit? Még egy kérdés: Milyen fűszereket tett rá, aki csinált már ilyet? A neten fahéjat írnak, azt nem szeretnék.
2017. ápr. 17. 08:27
Hogy írja a recept?
2017. ápr. 17. 08:26
A barackos csirkemellet kell párolni is a sütőben?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook