Mitől lehet másnapra a sajttal-sonkával töltött csirkemell kicsit kesernyés ízű? (tudásbázis)
Koszi :)
Igen, nagyon idegesito tud lenni :(
Foleg, hogy annyit szenvedtem vele (meg azert nem is epp olcso a csirkemell meg a minosegi sonka, sajt), es jo sokat is csinaltam...
Basszus :(
Tudom, nem vigasz, de en multkor kaposztas kajaval jartam igy. Benne tobb,mint egy kg hus es a kaposzta erjedesnek indult, de nem vettem eszre... :-/
A legkozelebbi jo lesz! :)
Koszi mindenkinek!
Megkostolotam most az elobb kulon kulon , res a maga a csirkemell a keseru.
Szerintem a sajt a keserű.
Külön-külön kóstoltad? mármint, húst,sonkát, sajtot?
Van olyan sajt, ami alapból keserű ízű. Nem hiszem, hogy romlott lenne bármi, a romlott étel savanyodik, büdösödik, de nem keseredik.
A sajt lehetett, biztosan nem sült át jól és most kiadja az eredeti ízét.
Bonts ki egyet, nézd meg, és mindent egyenként kóstolj meg. Akkor megtudod ki a bűnös :D
Koszi mindenkinek!
Itt nincs meleg (20 fok korul - Anglia)
Tegnap keso delutan csinaltam, a csirkemellet frissen vettem a boltban, ahol mindig is veszem. A sonkat ugy szinten akkor bontottam fel, ettem egy szeletet belole es nagyon finom volt. A sajt az angol cheddar sajt, eleg tomeny, lehet attol keseru arra gondoltam.
Mikor kesz lett hagytam kihulni a sutoben, majd beraktam a hutobe ejjelre.
Akkor inkabb kidobom, de ugy faj a szivem erte. Vagy majd en megeszem holnap !
Franciasalata is van hozza, az meg ugye jo mara meg holnapra ? Azt is tegnap csinaltam.
Jól gondolod! Ezek a mai sonkák hamar erjednek..:(
Nem tálalnám fel. Ilyen melegben nem jó előre dolgozni..:(
További ajánlott fórumok:
- Ti mivel szoktátok a húst megtölteni?Most itt karajszeletekre, csirkemellre, amit aztán feltekerünk, összehajtunk, sütünk, rántunk?
- Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet?
- Milyen ételt készítsek csirkemellből?
- Puha rántott csirkemellet szeretnék sütni, azt hallottam, fokhagymás tejbe kell áztatni, de meddig? Mennyi ideig kell sütni? Egyéb tippek?
- Kínai cukkinis csirkemell-akár a kínai gyorséttermekben
- Mi legyen a fehérje nappal, ha nem szeretem a húst? (max csirkemell)