Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet? fórum

Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet? (tudásbázis)


1 2
2015. dec. 15. 12:12
Semmiképpen. Sokan nem eszik a disznóhúst, nem jó, ha átveszi az ízt.
33. grizus
2015. okt. 13. 01:27
De számíts rá, hogy én a csirkemellet fogom kienni, a tarja lehet másé!(:
32. grizus
2015. okt. 13. 01:25

Simán. Meghívsz rá? Ha igen, akkor krumplipürét kérek hozzá és ubisalit.

Á nem, csak vicceltem.(:

31. geranna7 (válaszként erre: 30. - Syria)
2015. okt. 9. 09:45
Vendéglátós voltam. Ezért is rögződött bennem,hogy ha csirkét kértek akkor azt is kapjanak pl.
30. syria (válaszként erre: 29. - Geranna7)
2015. okt. 7. 21:12
És? Te minden ételnél külön-külön ízleled, hogy sertést, vagy csirkét eszel? Nem a végső ízharmónia a fontos?
29. geranna7 (válaszként erre: 27. - Noozimanoo)
2015. okt. 7. 15:22
Az ízek!! Drágám! Igy összemosódnak! :D
28. syria (válaszként erre: 7. - 55edba9f32)
2015. okt. 6. 18:54
Jó ötlet! :)
27. noozimanoo (válaszként erre: 7. - 55edba9f32)
2015. okt. 6. 17:00

Nem értem, mi ezzel a gondja másoknak... Disznaj alufólia alatt megy a sütőbe, s mikor az kb félkész, mehet mellé a pipicici szintén fólia alá. Amikor már átpuhultak, fólia le, s csak épicit pirulnia kell... :D

Sőt! Én a tepsibe szoktam alájuk-rájuk söröcskét önteni, attól a disznóhús is hamarabb puhul, és nagyon finom is lesz. :)

2015. okt. 6. 16:37
Ha a "Sandokan-csirke"pácban érleled 24 órát, akkor még a marhacombot is összerakhatod vele. Príma omlós, ízletes lesz az összes. Az utánuk maradt sültpácban lehet sütni burgonyát a következő napon.
25. 3d787b167a (válaszként erre: 23. - 123e772adb)
2015. okt. 6. 16:09
...ablakpucolással? :D
24. 123e772adb (válaszként erre: 22. - Misaki Itó)
2015. okt. 6. 16:08
Jahajj màr mióta tervezem, hogy eszek. :)))
23. 123e772adb (válaszként erre: 21. - 3d787b167a)
2015. okt. 6. 16:07
Imàdok enni. Felér egy...:)
22. Misaki Itó (válaszként erre: 20. - 123e772adb)
2015. okt. 6. 16:04
A milánói sertésborda előtt vagy után?:)
21. 3d787b167a (válaszként erre: 20. - 123e772adb)
2015. okt. 6. 16:02

Imádom a tarját! :)


Zabagép... Cö cö.... :)

20. 123e772adb (válaszként erre: 19. - 3d787b167a)
2015. okt. 6. 16:00

Màr megfőztem és ettem is. :)


De tudod, hogy zabagép vagyok,és elképzeltem a sülthúst. :D

19. 3d787b167a (válaszként erre: 18. - 123e772adb)
2015. okt. 6. 15:58

:DDDDDD



Mit főzöl?

2015. okt. 6. 15:55
És alufóliàt teszek a tepsire. Meg dobok bele egész fokhagymàt, hagymakarikàkat. Mhh...:)
17. 123e772adb (válaszként erre: 6. - Misaki Itó)
2015. okt. 6. 15:53
Én szoktam locsolgatni, forgatni.
16. 123e772adb (válaszként erre: 2. - 55edba9f32)
2015. okt. 6. 15:51
Süthetsz persze, de a cs.mell előbb sül meg. Nem olyan inas, mint a sertéshús. Majd nézzêl rà azért. ;)
15. 3d787b167a (válaszként erre: 13. - Misaki Itó)
2015. okt. 6. 15:51

:)


Hát legyen. :)

14. Misaki Itó (válaszként erre: 12. - Panna.33)
2015. okt. 6. 15:48
Na,hát úgy igen..de egyben nem.
13. Misaki Itó (válaszként erre: 11. - 3d787b167a)
2015. okt. 6. 15:48

Há' legyen,de süsse külön.

:)

2015. okt. 6. 15:48
Süthetsz, semmi nem tiltja. Én mondjuk modjuk inkább két kicsi tepsit használnék.
11. 3d787b167a (válaszként erre: 9. - Misaki Itó)
2015. okt. 6. 15:47

:DDD


Hogy legyen csirek' is naaa. :)

10. 3d787b167a (válaszként erre: 7. - 55edba9f32)
2015. okt. 6. 15:47
Ugye bepácoltad?
9. Misaki Itó (válaszként erre: 7. - 55edba9f32)
2015. okt. 6. 15:46
Izé..akkor meg már minek?
8. 3d787b167a (válaszként erre: 7. - 55edba9f32)
2015. okt. 6. 15:46
Jó! :)
2015. okt. 6. 15:45
És ha majdnem készre sütöm a tarját, és akkor teszem mellé a csirkét?
2015. okt. 6. 15:44
Süthetni süthetsz,csak a csé cickó kicsit szárazka lesz,mivel teljesen más a két hús sütési ideje!
2015. okt. 6. 15:42
Igen, nem.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook