Milyen hagyományos mobilt ajánlanátok? (tudásbázis)
Siemens, Samsung, Alcatel, Ericson, LG
a Nokia előnyeit nem vitatom,de valahogy kimaradt a családi archivumból.
megbizható normális telefonok voltak, kamerávasl, MMS küldési lehetőséggel, én sokkal jobban szerettem őket, mint az okost ....
Most is egy Smsungot használok, ha időben kell reagálnom...
Okos Alcám van, de a 9o-es években vásárolt alcatellel nem veszi fel a versenyt ( vagy én vagyok béna )
Milyen Nokiát vettél?
Az okosom mellett van egy Nokia 3110-em, nagyon szeretem. Telefonálásra, sms-re csak azt használom.
Ezeket gyűjtöttem ki:
CAT B30 1000 mAh Készenléti idő 240 óra
Alcatel 1016G 400 mAh (emiatt kiesik)
Alcatel 2008G 1000 mAh Készenléti idő 350 óra
Nokia 230 duál 1200 mAh Kész. idő 22 nap; max. beszélgetési idő: 23 óra
t-home. A páromnak kellene; régi vágású, szereti az időtálló dolgokat, nem híve az eldobható műszaki cikkeknek.
Sylvanas: már meg is néztem; elég biztató, de a döntés nem az enyém, én csak segítek.
CAT B30
vízálló ütésálló. ha tönkremegy eldobod mert nem drága
A 12 éves MOTOROLA kiválóan működik, csak döglődik az akkuja, amit nem tudunk felhajtani. Milyen hagyományos, nyomógombos mobilt ajánlanátok?
Tudom, hogy tele a NET velük, de olyan tanácsokat kérnék, hogy egy fizikai munkásnak melyik lenne a legstrapabíróbb, szerviz-, alkatrészháttérrel. (Ez utóbbi persze jó eséllyel lutri.)
További ajánlott fórumok:
- Rántott hús mellé milyen köreteket szoktatok csinálni, a hagyományos sült krumplin/rizsen kívül?
- A hagyományos (candybar ) vagy a kagyló mobilt szereted jobban?
- Tud valaki valamilyen finom köretet húshoz holnap ebédre, mert a hagyományosakat már unom!
- Milyen hagyományos gyógymódokat alkalmaztok?
- Egy igazi hagyományos lánykikérős, vőfélyes, nem svédasztalos lagziban milyen italokat kell szolgálni?Hány félét?
- Milyen elektromos fogkefére érdemes lecserélni a hagyományos fogkefét?