A hagyományos (candybar ) vagy a kagyló mobilt szereted jobban? (beszélgetős fórum)
Ez az 1 nagy hátránya van sajnos :(
Általába addig tetszik az embereknek a kagyló mobil amég a nyitogatástól be nem krepál aztán a nagyrészük azt mondja kagylót sose többet.
Mennyíszer???!
100? hogy lehet 100szor kinyitni 1 nap? sztem te túlzol.... ha csak nem az a mániád hogy csukogatod.
Na hát így..... ahogy mondtam évtizedekig húzza. ;o)
Viszont van aki használja :)
mennyít nyitogatod ? :)
napi két nyitással évtizedekig bírjA. ;O)
jujj...bocsi a kesesert :P
egy E7oo asom volt, es masfel ev utan tonkre ment a kepernyoje, vagyis a kis szal ahol szetnyilott a telo, nagyon szerettem a telot, de sajna tonkre ment, pedig soha nem ejtettem el nem tortent vele semmi rossz...es megis...
azota egy sima L7esem es egy E51esem van es nagyon megvagyok vele legedve :)
Mindkettő. ;o)
Bár a kagylósba visszatart a kábelszakadás lehetőségének fennállása szóval ha a W300i-t esetleg majd nyugdíjazom akkor inkább candybar telefon lesz majd utána.
Formájukat tekintve jobban szeretem a kagylókat.
hagyomanyos!!!
egyszer mar megjartam a kagylossal, nagyon hamar tonkre ment, ugyhogy azota nem kell :P
Ehh, meg kell, hogy cáfoljalak, nekem vékony, hosszú ujjaim vannak és könnyedén kezelem a telefonom.
Viszont, Neked, kedves Tennis boy, mi a kedvenced? Mert kérdezgetsz, de nem nyilvánítasz véleményt :)
Vannak előnyei és hátrányai is bár az hogy a sok flip nyitástól a szalagkábel szakadhat elég elborzasztó sztem. (sokan ezért nem vesznek ilyet)
no meg sok kagylóba a flip is szeret jobbra balra löttyenni.
Boccccs!
:))
Nekem volt hagyományos, kagyló, most csúsztatható van, mindegyik működik, mindegyiket oda szorítani a fejem és a vállam közé...
Szóval tényleg nem tudom...
Amelyik szép és sokat tud és nem drága! :D