Mi lehet vele?Miért lett ilyen? (beszélgetés)
Keress más barátnőt, ne hagyd magad lehúzni az Ő szintjére!!!
Neked a saját életed legyen a legfontosabb: TANULJ!!!
vmi történhetett vele... ami megváltoztatta... ne úgy kérdez meg, hogy "mi bajod van?", arra általában egy "semmi" a válasz :)
szervezz közös programokat, menjetek el moziba, vagyvásárolni, igyatok meg egy teát vagy egy jó kapucsínót, vagy ha van a városban menjetek el a karácsonyi vásárba, igyatok egy forralt bort :)
aztán csak megnyílik feléd valahogy...
és továbbra is csak azt tudom mondani, hogyha mondjuk mindezek után (közös programok, stb.) ő nem tesz lépéseket feléd, akkor csak te egyedül nem tudsz ezen a helyzeten változtatni!!!
Legjobb bartánőm nagyon megváltozott,mióta fősulis lett.Egy helyre járunk,de már csak úgy érzem,azért jött velem egy szakra,hogy kihasználjon.Mostanában nem érdekli már semmi se,csak a netezés,már alig várja,hogy hazaérjünk,mert nem bírja ki netezés nélkül.Nem készül a vizsgákra.Több tárgyból bukott.Sehova se akar kijárni.Rossz néven veszi,ha vmelyik csoporttársammal beszélgetek,mert neki nincs már egy normális hozzászólása se,meg témája sincs,mert csak a neten lóg ,ha nincs suliban.Ő azt hiszi,hogy nekem csak vele kéne lennem...állandóan kérdezi,hogy kivel mit beszéltem,múlktkor azt,leste,mit írok egy másik barátnőmnek sms-ben,ez nagyon kiborított.Otthon is hülyének nézi a szüleit,mert letagadja,hogy bukott több tárgyból is,pedig mindent a szülei fizetnek neki.Lenéz engem,mert más zenét hallgatok,mint ő.Nagyon gyerekes a gondolkodása mostanában...Van,amikor bent vagyok fényes nappal a szobában,és önkielégítést végez,azt hiszi,h nem látom,mert úgy tesz,mintha tanulna,meg éjjel is arra kelek fel sokszor,hogy tök hangosan végez önkielégítést....
Mi lehet vele?Mert én nem bántottam.
További ajánlott fórumok:
- Ha rájössz hogy bizonyos dologk miért történtek úgy a múltban, ahogyan megtörténtek, megvan a felismerés, utána mit lehet vele kezdeni?
- Miért törik a kókusztekercs barna kekszes tésztája nyújtás közben? Nem tudom kinyújtani, mit lehet vele csinálni?
- Ha a mézeskalács tésztája kemény lett, még mit lehet vele tenni?
- Ha lesósavaztam a csaptelepet, és csúnya lett, mit lehet vele tenni? Esetleg festék, csere kizárt tökéletesen működik és drága volt....
- Miért lehet ez, mi baj van velem? Mért történik mindig ugyanez?
- Túl híg lett a krumplipüré. Lehet valamit kezdeni vele?