Mi lehet az oka a reggeli, kora délelőtti hányingernek, émelygésnek, szédülésnek? (beszélgetés)
idegesség, stressz.
nekem gimiben szinte mindig ez volt. és nem voltam négy éven keresztül terhes;)
nekem rögtön ez jutott az eszembe.. persze, még 1000 más dologtól is lehet.
csak nem írta, hogy a terhesség kizárható vagy sem.
Szerintem is ez lehet az oka.
De ha mégsem, akkor neurológiai vizsgálat talán segíthet.
Persze az orvostól függ.
Engem azonnal MR vizsgálatra küldött.
Talán egy, másfél hónapja kezdődhetett, hogy reggelente, vagy kora délelőtt hányingerem lesz, és csak nagyon nehezen, percek múlva szűnik meg. Általában nem, vagy csak nagyon keveset szoktam reggelizni, de 10 óra körül mindig harapok valamit, szóval erre nem foghatom. Illetve a másik dolog ami aggaszt, elég gyakran szédülök, van amikor hirtelen kelek fel az ágyból vagy fekvő helyzetből és ilyenkor jön rám, de olyan is előfordult már, hogy álltam, és akkor kezdtem úgy érezni, hogy forog velem a világ.
Gondoltam arra, hogy a szívemmel lehet összefüggésben (mert régebben az is szokott "szúrni" vagy "szorítani", illetve gyorsabban "bedobogni"), de csináltak EKG-t, és semmi eltérést sem találtak.
Ti mire gondoltok, mitől lehet, mi lehet az oka a szédülésnek, émelygésnek, hányingernek?
További ajánlott fórumok:
- Mi használ terhességi hányinger ellen?
- Furcsa hányinger hetek óta
- Lányok, van köztetek olyan, aki megúszta émelygés, hányinger nélkül a terhességet?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Szoptatás közben hányinger!?