Mi az apa dolga a papás szülésnél? (tudásbázis kérdés)
Az én férjem is bent volt velem.
El sem tudtam volna képzelni hogy ne jöjjön be,olyan jó volt hogy bíztatott meg szétszorítottam a kezét és beszélt hozzám.
Nagyon aranyos volt a végén mert amikor kibújt a kicsi és a hasamra tették elsírta magát.
Közben meg fülig ért a szája.
Elvágta a köldökzsinórt és ott volt velem míg összevartak.
Az volt a legrosszabb az egészben mert mindín tűszúrást éreztem.
sztem jó ha bent van és én meg mindíg kérdeztem tőle hogy nem talál-e undorítónak de azt felelte hogy én még így is szép vagyok(véresen,kábultan)
Mi így éltük meg a szülést együtt.
Hogy ajuljon el mint a filmekbe:D
(en nem "vittem"magammal a ferjemet mikor szultem,nekem nem jon be ez ...DE izlesek es pofonok:))
hm ? !
Szerintem az hogy , ott hisztizzen , meg sirjon mint a zaporessö , mint ha eppen Ö szulne ! ( ezt en igy eltem meg az 1-sö gyermekem szuletesenel ! a 2-iknal mar kivolt tiltva a szulöszobabol az apa :)
Ez tetszik!
Baba boom! Csuby modra!
Ott (is) találkozunk!
Szasztok!
Sziasztok!
Csuby! Bármi lehet a címe, csak szólj róla neünk is!
Lindád ne regisztrál? Érdekes lenne látni, hogy egy pár hogyan éli meg ugyanazokat a pillanatokat... A filmjogok a tiétek. :-))
Vigyázz magatokra!
M
Sziasztok!
Ötleteket kérek, hogy mi legyen a topik neve. Hiszen (remélem) ti is rendszeresen jelen lesztek!
Csumi!
Oké, szia!
Minden oké? Hogy vagytok?
Hősiesen türi a "jótanácsok hadát" amiböl aztán van elég.
Rosszulét nemsok van viszont gyengeségböl kijut bőven neki.
Szió!
Oké. Holnap szerintem meg csinálomde most sietek!
Az nem baj, a lényeg, h minden okés Veletek :)))
Párod hogy bírja?
Köszönöm !
Jól vagyunk. sak az a baj ritkán jutok a gép elé, ezért folyamatos fázis késésben vagyok.
Sajnálom, de ahogy a cajok írták, meg sem érdemelnek :))
Jól Vagytok?
Uh! Tiszta gáz! ugy tünik nem jöttem be a vezetőségnek! Inkább lányokat kerestek nem egy kopi nagydarab körszakált.
én is inkább a lányokat választanám.
NO para ugyis találok valami jót. És van egy gyönyörű feleségem aki a gyermekemet hordja a szive alatt!
A Tündérem még mindíg jól birja a gyürödést. Remélem igy is marad!