Használt már valaki Dianatal gélt a szülésnél? (beszélgetés)
Sziasztok! Eladó Dianatal gél, bontott doboz,1 db hiányzik a 6 fecskendőből.2018.08 a lejarata.
Ára: 10000 ft. (Eredeti ára a Brendonban 20000 ft)
érd.: o-csilla@freemail.hu
Sziasztok! Császármetszés miatt eladóvá vált egy bontatlan Dianatal gél. Lejárati ideje 2018. június. Ára: 14.000 Ft. Átvehető személyesen Budapesten, vagy kérésre postázom.
email:nori.molnar@gmail.com
Sziasztok! Császár miatt eladó egy bontatlan Gynotal szülést segítő gél. A termék lejárati ideje 2018. december. Az ára 13.000. Ft. (én 14.900. Ft-ért vásároltam)
Átvétel személyesen Budapest XV.kerületben vagy esetleg Nyugati-pu. vasútállomáson.
E-mail: potzol@freemail.hu
Sziasztok! Eladó egy Gynotal szülést segítő steril gél.
Bontatlan doboz (császár miatt nem tudtam felhasználni).
2018.12.08. a lejárati ideje.
Ára 14 500 forint (én 15900 forintért vásároltam nemrég ).
Átvétel személyesen a 3. vagy a 13.kerületben.
E-mail:mag.erdelyi@gmail.com
Sziasztok! Szeretnék vásárolni Dianatal gélt. A következő orvosi vizsgálatom 2017. október 17. Akkor tudom megbeszélni az orvosommal hajlandó-e gátvédelemben szülni és használni. amennyiben igen, szeretnék venni. Január 10-re vagyok írva, 2018. januárig szavidővel szeretném. Nagyon köszönöm!
E-mail: sinkajucus@gmail.com
Sziasztok! Eladó egy bontott (1 tubus hianyzik a 6ból, tubusok egyesevel csomagolva) dianatal szülészeti gél, 2018.06. lejaratú. 10.000 Ft.
Érdeklődni: livia.szekesi@gmail.com
Sziasztok, Dinatal/ gynotal hüvelyi szülést vennek sürgősen . Februar közepéig érvényes szavatossaggal( februar elejére vagyok kiírva)
Budapesti atvetellel!kerlek keressen, akinek van!
Sziasztok!
Császár miatt megmaradt egy doboz dianatal szülést segítő gél 2016. októberi lejárattal. 20 000 Ft-ért vettem, 12 000 Ft-ért odaadom. Elsősorban budapesti személyes átvétellel.
Sziasztok! Van egy eladó bontatlan Gynotal gélem. 2018. 03ig jó. Budapesti átvétellel eladnám.
12.500ft
Sziasztok! Van egy eladó bontatlan 2016 októberig jó Dianatal gélem.
Ha valakit érdekel hdoresz2@gmail.com-on érdeklődhet:)
Sziasztok,
Ha valakinek megmaradt bontatlan szülést segítő gélje (gynotal) kérem jelezze nekem. :)
adekor@gmail.com
Köszönöm
Anikó
További ajánlott fórumok:
- A szülészeti gélről mi a véleményetek? ( Dianatal szülészeti gél ) Valaki használta már a szülésénél?
- Bárányhimlő utáni hegek kezelésére használt már valaki Contractubex gélt?
- Használt már valaki ABEXINE gélt?
- Hawaiian Tropic szolárium gélt használt már valaki? Tapasztalatok? Vagy más szolárium krém?
- Használt már valaki Oliva beauty hot gélt?
- Valaki hallott már róla valamit, netán használt már szilika gélt?