Hawaiian Tropic szolárium gélt használt már valaki? Tapasztalatok? Vagy más szolárium krém? (beszélgetés)
8. Nicole0605
2012. júl. 22. 16:47
Én most a Designer Skin termékeket részesítem előnyben:))) Nagyon hidratálnak és eszméletlen jó színem van tőlük. A more more more és a Coco de ville a kedvencem:)))
7. Zuzóka (válaszként erre: 5. - Trinity91)
2012. febr. 21. 14:59
Szia tirnity!
kozmetikusoknál lehet rendelni. Az Ilcsi honlapon fent vannak az árusító kozmetikák. Ha jól emlékszem kb. 2-3 ezer Ft volt.
6. Estefani
2012. febr. 13. 17:49
Ha jól elkened egyik sem foltosít be. De szoli helyett inkább önbarnítót vegyél, az kevésbé öregítí a bőrt. :)
5. trinity91 (válaszként erre: 4. - Zuzóka)
2012. febr. 13. 13:39
és azt mennyiért hol lehet kapni?:) köszi a választ!
4. Zuzóka
2012. febr. 13. 13:07
Nekem az Ilcsi piros-barna menyecskével van tapasztalatom. Nagyon jól beszívódott és szép természetes barna színem lett, nem voltam szürkés barna:)
3. trinity91 (válaszként erre: 2. - Estefani)
2012. febr. 13. 12:36
Dm üzletekbe lehet kapni? köszi a választ!! foltos lehetek tőle?meddig tart a hatása?
2. Estefani
2012. febr. 13. 11:49
Én a pinket használtam! A száraz bőrre nagyon jó!
1. trinity91
2012. febr. 13. 10:15
Érdekelne más használt-e már valamilyen szoláriumkrémet,milyen tapasztalatai voltak
További ajánlott fórumok:
- Mennyi pénzt fordítotok szoláriumozásra egy héten?
- Hawaiian Tropic ajakápolót hol lehet kapni?
- Milyen szoláriumozás előtti és utáni krémet használtok?
- Mennyire hatásos a szolárium, ha erre kifejlesztett kozmetikumot használ az ember?Mi a véleményetek?Milyet használtok?
- Honnan tudhatom meg, hogy a Hawaiian Tropic naptejem meddig használhatom?Sehol nem írja rajta.
- Hawaiian tropic ajakápolót hol tudok venni?