Mézzel fényezett fokhagymás sült császár recept



Hozzávalók: 20 dkg császárhús
1 nagy gerezd fokhagyma
1 ek méz
bors.
A Mézzel fényezett fokhagymás sült császár elkészítési módja:
A császárhúst fél centi vastag katonákra vágjuk, majd serpenyőbe téve, közepes lángon pirítani kezdjük. A fokhagymát egészen finomra vágjuk. A piruló császárt megborsozzuk, majd mikor az egyik oldala már szép piros, megfordítjuk, és kis borsot szórunk a másik oldalára is. Mikor már pirulóban a hús, de egy gondolattal még jobb színt kell kapnia, rákerül a méz. Összerázogatjuk a serpenyőt, hogy mindenhova jusson mindenből . Mikor már majdnem jó, hozzáadjuk a fokhagymát, összerázogatjuk, fél percig még sütjük.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: m.gery, 2009. márc. 19. 10:11
A mézzel fényezett fokhagymás sült császár elkészítési módja és hozzávalói.