Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Mézzel fényezett fokhagymás sült császár recept

Mézzel fényezett fokhagymás sült császár recept

Elkészítési idő 15 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Mézzel fényezett fokhagymás sült császár hozzávalói:
Hozzávalók: 20 dkg császárhús
1 nagy gerezd fokhagyma
1 ek méz
bors.


A Mézzel fényezett fokhagymás sült császár elkészítési módja:
A császárhúst fél centi vastag katonákra vágjuk, majd serpenyőbe téve, közepes lángon pirítani kezdjük. A fokhagymát egészen finomra vágjuk. A piruló császárt megborsozzuk, majd mikor az egyik oldala már szép piros, megfordítjuk, és kis borsot szórunk a másik oldalára is. Mikor már pirulóban a hús, de egy gondolattal még jobb színt kell kapnia, rákerül a méz. Összerázogatjuk a serpenyőt, hogy mindenhova jusson mindenből . Mikor már majdnem jó, hozzáadjuk a fokhagymát, összerázogatjuk, fél percig még sütjük.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A mézzel fényezett fokhagymás sült császár elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook