Tejszínes sült hal burgonyával recept
20 perc
Szénhidrátszegény
A Tejszínes sült hal burgonyával hozzávalói:
50 dkg fagyasztott halfilé
1 zacskó tejszín
1 kk kakukkfű
5 db közepes burgonya
1 fej hagyma
1 kk só
1 ek margarin
15 dkg sajt
A Tejszínes sült hal burgonyával elkészítési módja:
Jénai aljára kenjük a margarint, rásoroljuk a vékony karikákra vágott krumplit, megsózzuk, kakukkfűvel meghintjük, rászeleteljük a hagymát, majd rásoroljuk a halat. Leöntjük a tejszínnel, és sajttal megszórjuk. A sütőben kb 40 perc alatt készre sütjük, ha a sajt megpirul, akkor kész.
A krumplit érdemes ellenőrizni, hogy biztosan megpuhuljon!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: m.gery, 2009. márc. 6. 09:43
A tejszínes sült hal burgonyával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.