Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Tejszínes sült hal burgonyával recept

Tejszínes sült hal burgonyával recept

Elkészítési idő 20 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Tejszínes sült hal burgonyával hozzávalói:
50 dkg fagyasztott halfilé
1 zacskó tejszín
1 kk kakukkfű
5 db közepes burgonya
1 fej hagyma
1 kk só
1 ek margarin
15 dkg sajt


A Tejszínes sült hal burgonyával elkészítési módja:
Jénai aljára kenjük a margarint, rásoroljuk a vékony karikákra vágott krumplit, megsózzuk, kakukkfűvel meghintjük, rászeleteljük a hagymát, majd rásoroljuk a halat. Leöntjük a tejszínnel, és sajttal megszórjuk. A sütőben kb 40 perc alatt készre sütjük, ha a sajt megpirul, akkor kész.

A krumplit érdemes ellenőrizni, hogy biztosan megpuhuljon!


Kategória: Halas ételek receptjei


A tejszínes sült hal burgonyával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook