Mascarponés piskóta recept


1 doboz Mascarpone sajt
100 gr. étcsokoládé
1 db banán
3 ek méz
fél csomag babapiskóta tallér,
vagy babapiskóta
1 dl kakaó, vagy kapucsínó
A Mascarponés piskóta elkészítési módja:
A mascarponét a mézzel kikeverjük, a piskótákat jénaiban rakva leöntjük a langyos kakaóval, egyenletesen, mindet érje. Majd rárétegezzük a krémet, és rákarikázzuk a banánt. (lehet fordítva is) A csokit gőz fölött felolvasztjuk, majd a banánok tetejére csurgatjuk. Hűtőben kb 1 óra pihentetés után fogyasztható.
A banán helyett vagy mellé lehet más gyümölcsöt is beleszórni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: m.gery, 2009. márc. 2. 10:07
A mascarponés piskóta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.