Mennyire nagy baj az ha a vizeletben sok a fehér vérsejt? :( (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
1 hete voltam laborban, vérkép, vizelet. Viletben a fehérvérsejt 115, Leukocyta eszteráz aktivitás pozitív (+++). Az orvosom egy szót sem mondott, mikor elvittem az eredményt. Szerintem ezek nem normális értékek.
A vérsejtsüllyedés nem tudom ,hogy jön a dologhoz"
Úgy hogy "férenéztem" :)
"Nem vagyok orvos,de néha többet tudok mint ők,mert utánanézek a dolgoknak"
Mit mondjak, igazad van
Elmúlt hetekben azt mondja a doki a lábujj zsibbadásra hogy az cukorbetegség
6 alatt volt a cukrom
Katéterezés????
Ez rosszul hangzik, inkább kihagyom.
:)
Nem is érzem magam betegnek, így nyugodt vagyok! :D
A héten megyek a nőgyógyászhoz, majd elviszem neki is ezt az eredményt, hagy örüljön neki :)
Hormon vagy palyzsmirigy gyanúval mentem a háziorvoshoz, aki azt mondta, hogy arra csak szakorvos kérhet laborvizsgálatot, de ő egy csomó másra kért és amiket beírtam, azok tértek el a megadott tűréshatártól.
Állítólag kért a palyzsmirigyre vonatkozó vizsgálatot is, de fogalmam sincs, hogy azt mivel jelölte :S
Panka!
Először is meg kell ismételni a vizsgálatot, kell egy lemosott vizelet és irány a labor, megállapítják, hogy milyen korokozó telepedett meg és arra érzékeny antibiotikumot kapsz.
Ha húgyuti fertőzésed van a Sumetrolim tbl vagy a Zinnat pár nap alatt rendbe tesz.
Nyugi, meg fogsz gyógyulni:-)
www.laborlelet.hu
Itt sokmindent megtalálsz.
ilyen részletesen nem értek hozzá.
Az orvosod nem látott el tanáccsal?
Miért mentél vérvételre? Csak rutin?
De nem érzek semmit!
Nem lehet, hogy téves az eredmény? Vagy ilyenkor nincs is tünete a fertőzésnek?
Mit jelentenek a laborleletemen ezek az értékek?
Ált.viz: Nitrit ++
Ált.viz: ph 6.0
Ált.viz: fajsúly 1024
Viz.ül: Fehérvérsejt 3 / HPF
Viz.ül: Baktérium +++
Megjegyzés:
Ref.tartomány: vvt:1/HPF; fvs: 1-2/HPF ;
hyalin cylinder: 1/HPF.
HPF: nagy nagyítású látótér
eGFR 83 L ml/perc
nem hiszem hogy olyan nagy baj lesz, ha nincs lázad, meg nem fáj a hátad ütögetésre.
Meg megnézik, nincs e fehérje meg más sejt. Ne aggódj előre :)
Akkor jó :)
Azért jó lenne ha nem lenne olyan nagy bajom :/
Köszönöm a segítségeket :)
De a komoly vese bajok.. ugye nem jelentenek valami nagyon súlyos műtétet, vagy hasonló rossz dolgot?:( Le sem adom a vizeletet.. :S
Az orvos azt mondta ha kezeljük, akkor rendbe jön (feltéve ha baj van) , akkor meggyógyulok ugye?:(
További ajánlott fórumok:
- Szerinted nagyon csúnya a fehér bőr? Szoláriumosok mellett ocsmány vagyok?
- 1 éves a kisfiam. Pelenkázás közben vettem észre, hogy a kukiján, ha feljebb húzom a bőrt, 1 borsó nagyságú fehér valami van. Mi lehet ez?
- Nagyon magas a fehérvérsejt számom és az orvosok nem mondanak semmit! Ez mit jelenthet és a babára hatással van-e a jelentős eltérés?
- Vesetágulat miatt lehet fehérje a vizeletben terhesség alatt?
- Magas fehérvérsejt terhesen
- Mit jelent a sok fehérvérsejt a székletben?