1 éves a kisfiam. Pelenkázás közben vettem észre, hogy a kukiján, ha feljebb húzom a bőrt, 1 borsó nagyságú fehér valami van. Mi lehet ez? (tudásbázis)
Jaj, ezek a kukik!!!
Még azért a védőnővel is beszélek. Mondjuk nemtom ő mennyit ért ehhez a témához...
A dokinő megvan győződve, hogy minden oké.
Nemtom.
Nehéz így...
na,na.... egy ilyen szep kis nöben mint Te ,egyszeruen nem lehet olyan sok ....."tudod mi?"
Na , inkabb folytassuk priviben , nem :)
Kukihúzogatósdira:)::
A nagyobbik fiam 5 évesen sérvműtétre került,hasi sérvvel.Amikor kitolták mondta a doki,hogy egy másik beavatkozást is elvégeztek nála ,mert a figymája és a makkja sejtes összenövésben/letapadásban/volt,és ezt feltolták.A gyerek észre se vette hogy a hasfalát műtötték sérvvel,csak a fütyijét érezte három napig.Aztána kisebbik fiunknál vettük észre hogy ő is le van tapadva/:)/Hát húztuk halasztottuk,mondtuk neki,hogy húzogassa/:)/Míg el nem jutottunk más miatt a sebészetre a Madarászba.Nem volt 10 évesen hajlandó megmutatni a dokinak a fütyijét,mert nem amiatt mentünk,bár tudta hogy mennünk kell majd amiatt is ,de a lábtörést nem tartotta indoknak a nézésre...
Aztán fél éve/kamaszodik 12 éves/azt mondja nekem/bejelentettem a sebészhez a téli szünetre.../Anya nézd szerinted ez nem jött le???És valóban :::)Teljesen levált...Hát akkora kő esett le a szívemről,nyomasztott már 12 éve..
Szóval amit mondani szeretnék...csináltasd meg amíg kicsi,mi megúsztuk,de minél nagyobb annál jobban tudatában van a dlognak.Ne húzogasd,mert összekapcsolja a fájdalmat veled,hanem helyi érzéstelenítésnem egy szakemberrel 5 perc alatt végeztesd el..nem fog rá emlékezni!!!Ha húzod rossz emlék marad neki!
Köszi jol :)
Hianyoztal :D
Hiaba az a franya "magas" politika idönkent elvalassza meg a JO embereket is :)
Voltam aztán a dokinőnél a fiammal, s pont azt mondta, amit írtál. A letapadás kezd felválni, s ez kiűrül majd. Akkora kő esett le a szívemről!!! Menten elmúlt a remegésem is. Hiába, ha a fiamról van szó tiszta depi leszek...
Megemlítettem neki megint a húzogatást, s megint azt mondta, hogy ne húzogassam, ne bántsam, minden rendben a kukijával, így jó...Na, akkor most mi van??!!??
vegyetek gyógyszertárban mezei, egyszerű vazelint!
Én rá nem kenném a gyerekem nemi szervére semmi pénzért, az biztos!
életemben nem hallottam még ilyenről, h szteroidot adjanak fitymaszűkületre! Ekcémára, allergiás kiütésre, + hasonlókra ok, na de fitymaszűkületre????!!!!
Ráadásul a betegtájékoztatójában benne is van, h genitáliákra nem lehet használni!
Szia!!!!!!!!!!
elocom??????????????azt nekünk csak külsőleg írták ki a karján vannak kis pöttyök és arra.
Kisfiamnak is le volt tapadva a pöszije és 2szer megszondázták,de még mindig van minimális letapadás és 1kis fagyúmirigy.Erre cutivate krémet írtak ki és az nagyon sokat jelent.
További ajánlott fórumok:
- Reggelre hónaljig pisis a 7 hónapos gyerekem! Pelenkázási tippeket szeretnék.
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- Mire gondolnátok, ha a férfinak, akit megismertek, egy kb. 10 cm nagyságú nagybetű van a tarkójára tetoválva?
- Szülés 100ezres nagyságú hálapénz nélkül....vajon lehetséges ez ma?
- Nyilvános pelenkázás...
- Tetanusz oltástól szilva nagyságú tályog alakult ki, orvos szerint a helytelen fertőtlenítés miatt, járt már valaki így?