Mire gondolnátok, ha a férfinak, akit megismertek, egy kb. 10 cm nagyságú nagybetű van a tarkójára tetoválva? (beszélgetős fórum)
az A betűnek rengeteg szimbolikus jelentősége van, szerintem ha egy pasi annyira elkötelezett és/vagy őrült, hogy egy exét tetováltassa magára, az valószínűleg a nevét tetováltatná, nemcsak egy betűt :)
ezzel az erővel lehetett volna egy sárkány is, mondván, drágám, annyira hiányzol, magamra varrattalak :)))))))))
de az A betű kényelmesebb, mindenhez és mindenkihez hozzá lehet kötni egy kis fantáziával. persze lehet, hogy az abc-t akarja magára varratni, és így kezdte :)
A betű :)
A szakítás után csináltatta, mikor azt látta, hogy nem bocsátok meg neki, akármit is mond, ígér.
Persze az Alexandrán kívül mást is jelenthet neki egy 'A' betű, de ha esetleg az én nevemet jelöli akkor biztosan 100x megbánta már, hogy ilyen hülyeséget csinált. :D
hát akkor még nem tetováltatott a sztori szerint, hanem miután szakítottak :) de egy betű nem olyan vészes, ezernyi jelentése, szimbóluma lehet
tulajdonképpen ebben a történetben nincs jelentősége, mert a pasinak elég gyorsan lett új barátnője
én ez egyáltalán nem vontam kétségbe, sokan tetováltatják egymásra a szerelmük nevét, vagy bármi összekapcsoló jelet :)
azt vonom kétségbe, hogy egy pasi szakítás után az exnője nevét tetováltatná magára, miközben már csajozik, és hamar beújít egy másik nőt :) úgy gondolnám, annak a betűnek más jelentése van, csak véletlen egyezés miatt ezt is felhozta az exnőnek, hogy lám, miket meg nem teszek :) de exnő nem ájult be ettől, ezért beújított szinte rögtön egy másik nőcit
láthatóan téged még érdekel a pasi, és zavar, hogy mással van. ami érthető, de ezért belekapaszkodni egy nyilvánvalóan nem érted készülő tetkóba kár. és ha már más nővel van, akkor valószínűleg a könyörgés sem lehetett annyira őszinte és szívből jövő, a tetkó meg pláne, ha ilyen gyorsan vigasztalódott
nem gondolhatod komolyan, hogy egy pasi, akivel szakítasz, a hatalmas szerelemtől tetkóba íratja a neved betűjét, de azért kis idő elteltével már más nőcivel fut :)
és te el is hiszed, hogy miattad tetováltatott, mikor 3 hét múlva már más nővel virított? :)
biztos jót tesz a hiúságodnak, ha azt hiszed, hogy a pasi ekkora gesztust tett, és biztos ez nagy dolgot jelenthet, de a pasik képesek bármit mondani, ha meg vagy vissza akarnak szerezni egy nőt. hidd el, biztos azt mondaná, ha még próbálkozna, hogy csak azért húzogatja az új nőt, mert enyhíteni kell a hiányod miatti szenvedést, vagy csak rád gondolt közben :)
hagyd az ilyet a fenébe, nyomja az idétlen szöveget másnak :)
az is lehet, hogy egy másik nő miatt került rá, aztán minden nőjének kitalál valami hozzá kapcsolódó sztorit :)
bár szerintem eleve más miatt tetováltatott magára betűt, nem egy nő miatt, de mégis kedves hanta ezt mondani :)
haha ez mekkora :D
igen az eskuvötöl mar talaltak ki rosszabbat.... magukra tetovaljak a szerelmuk keresztnevenek kezdöbetujet :D ekkora marhasagot :D agyam dobom el :D ö mar sose fog Teged elfelejteni.... ha akarna se menne neki haha
Én ha egyszer nagyon vagány" leszek, a tarkómra "varratok" 3 pöttyöt.
...hogy tudjam, hol kell masszíroztatni ha fáj a fejem :D :D
legutoljára gondolnék arra, hogy egy barátnő nevének a kezdőbetűje :) valószínűleg a párod is kitalál majd jobb magyarázatot az új nőnek, vagy áttetováltatja
egy tetkó miatt nem fog ezentúl önmegtartóztatásban élni ;)
További ajánlott fórumok:
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Hazudott a párom... Ti mire gondolnátok?
- Mit gondolnátok, ha a párotok szeretne egy nővel haverkodni?
- Mit tennél akkor, ha megismertél egy külföldi férfit, aki szeretne egy párkapcsolatot, de nem beszélitek egymás nyelvét?
- Ti mit gondolnátok a helyemben? Higgyek, várjak, vagy nem érdemes?
- 41 éves, gyermektelen, sosem volt házas/jegyben járó férfiről mit gondolnátok?