Magas fehérvérsejt terhesen (beszélgetés)
Terhesen teljesen más a labor érték normál tartománya.
Terhesen a fehérvérsejt emelkedett valamennyivel.
Ha kóros a mennyiség akkor viszont fertőzés áll a háttérben.
"Fehérvérsejt (fvs): kórosan megemelkedett értéke valamilyen alsó vagy felső húgyúti fertőzésre utal, de akár fertőző nemi betegség jele is lehet."
Gondolom nem szeretnél terhesen vmi durvább fertőzést benyelni, nagyon veszélyes lehet.
Egy orvosnak meg egy védőnőnek nem hiszel,de nekünk itt laikusoknak majd fogsz?Érdekes álláspont.
Szerintem csináld,amit a doki mondott.Vagy ne.
Sziasztok!
27 hetes kismama vagyok. Most voltam cukorterheléses vérvételen. A terhelés utáni vizeletemben 85 volt a fehérvérsejtek száma. Az lenne a kérdésem, hogy valakinek van tapasztalata abban, hogy ez mennyire számít magasnak? Lehet-e baja a babának?
A védőnő azt mondta az eredményemre, hogy valószínűleg hüvelyváladék kerülhetett a vizeletbe. Az orvosom pedig hüvelykúpot írt fel nekem erre, ami hüvelyi fertőzésre való.
Valóban van hüvelyfolyásom, de nem vettem észre, hogy megváltozott volna a mennyisége, vagy az állaga. Színtelen, szagtalan, néha halvány sárga, ha megszárad akkor fehér.
Ettől emelkedhet a fehérvérsejtek száma?
Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Terhesen volt valakinek magas láza? 38.7?
- Magas vérnyomás alternatív kezelés terhesen
- Extrém magas féhérvérsejtszám (32 ezer) leukémia? Milyen vizsgálatok kellenek? Hogyan tovább?
- Anyukámat februárban műtötték melldaganattal. Most kapta az 5. kemoterápiát és a fehérvérsejtje "eltűnt". Van valamilyen tapasztalatotok?
- Nagyon magas a fehérvérsejt számom és az orvosok nem mondanak semmit! Ez mit jelenthet és a babára hatással van-e a jelentős eltérés?
- Kiugró magas vérnyomás terhesen