Melyik (tejből készült) tejszínt lehet jól felverni habosra? (tudásbázis kérdés)
Összetevőit is nézve, a Meggle a legjobb, de véleményeket máshol olvasva is.
Itt általában Okééé-t kapok, de vagy sikerül felverni, vagy nem.
A tej, az tej, abból úgy sem tudod meg, hogy miféle volt annak idején, melyik cég terméke, mert a tehénke adja, oszt kész :D
Egyébként a hagyományos tejszínt nehéz dió felverni, és csak pár napig a hűtő leghidegebb részén érdemes tartani, nem mélyhűtőben, utána lehet felhasználni.
Verni először lassú fordulatszámmal, majd ahogy már látszik, hogy kezd verődni, akkor lehet csak magas fordulattal folytatni.
Mindenképpen tegyél bele állagjavítót, ez egy kis zacskóban van, főleg a mous-hoz.
Felbontás előtt pedig alaposan fel kell rázni, különben a java a csomagolás belsejére tapadva marad.
Nincs rajta feltüntetve melyik (gondolom, melyik fajta) tejből készült, ezért még mindig nem értem a kérdést.
Minél zsírosabb és hidegebb, annál jobban lehet hsbosrs verni. S habtejszínek ált. 30% zsírtartalmúak, a főzőtejszín alacsonyabb.
Csak ne verd túl, mert kicsapódik és vaj lesz belőle.
Nem értem a kérdést. A tejszínt nem neked kell tejből előállítanod. Megveszed a boltban és felvered.
Figyeld ne csak a lejáratot, hanem a gyártási dátumot is. Itt fontos, hogy friss legyen.
További ajánlott fórumok:
- Melyik tejszínt lehet felverni kemény habbá fixáló nélkül úgy, hogy ne essen össze fél percen belül?
- Tejszínes lúdláb tortához milyen tejszínt használjak?
- Hulala tejszínt szeretnék most felverni, mire figyeljek? Gyorsan menjen a robotgép vagy lassan, mennyi ideig? Kell bele habfixáló? Cukor?
- Az 1 éves babámnak szeretnék tortát sütni szülinapjára.Tejfehérje allergiás.Tud valaki 100% növényi alapú tejszínt?
- Miért nem sikerült a habtejszínt felverni?
- Milyen tejszínt használjak tortára, amit keményre jól fel lehet verni és tartósabb? (kivéve Hulala)