Miért nem sikerült a habtejszínt felverni? (tudásbázis)
16. Szilvamama (válaszként erre: 7. - Nemmaci)
2011. febr. 15. 09:56
A Hulala jó, de nem tejszín, hanem cukrászhab. Viszont könnyű bánni vele, csak sokan nem szeretik az ízét, pl. én sem.
15. gabika79
2011. febr. 14. 19:42
és láss csodát, a 2. tökéletesre sikerült:) igaz tutira mentem és raktam bele habfixálót is. Hulalát nem kaptam, de az Oké is növényi alapú, és szupr lett! köszi mindenkinek:)
14. gabika79 (válaszként erre: 11. - Nemmaci)
2011. febr. 14. 15:00
Köszi, kipróbálom!:)
13. gabika79 (válaszként erre: 12. - Zsófyc)
2011. febr. 14. 14:57
Köszi, most már tuti ezt a Hulalát ki fogom próbálni, kérdés persze, hogy a CBA-ban van-e, mert csak az van itt a közelben, és a másfél éves kisfiammal délután nem tervezek nagy túrát!:)
12. zsófyc
2011. febr. 14. 14:53
A Hulala növényi tejszín, nem pedig tejből készül. Azért más. Szerintem ennyi hűtéssel jónak kellett (volna) lennie. 10 perc az sok, szerintem max 5 elég, de úgyis látni rajta. Esetleg dobj bele egy kis habfixálót:)
Sok szerencsét:)
11. nemmaci (válaszként erre: 9. - Gabika79)
2011. febr. 14. 14:51
nekem kb 5 perc szokott lenni. állj meg közben, nézd meg milyen, utána még mindig folytathatod a felverést, ha nem jó.
10. nemmaci (válaszként erre: 8. - Gabika79)
2011. febr. 14. 14:49
sok sikert kívánok a meglepetéshez!
9. gabika79
2011. febr. 14. 14:49
Egyébként kb. mennyi idő alatt lehet felverni? nehogy megint elszúrjam....
8. gabika79 (válaszként erre: 7. - Nemmaci)
2011. febr. 14. 14:44
Hát ez Meggle volt, az általad javasolt márkát nem is láttam, de délután még megnézem máshol is akkor, mert csak nem maradhat csupaszon a Valentin napi torta:) Köszi
7. nemmaci (válaszként erre: 6. - Gabika79)
2011. febr. 14. 14:42
a legjobb tejszín hulala márkájú, ha legközelebb csinálsz, próbáld ki. sokkal keményebb habbá lehet verni, mint a többi készítményt és sokkal tovább megtartja az állagát.
6. gabika79 (válaszként erre: 5. - Nemmaci)
2011. febr. 14. 14:38
Mivel most próbáltam először, én is erre gyanakodom! kb.10 percig vertem a robotgép legmagasabb fokozatán, de az idő alatt nem vettem észre, hogy már jó lett volna korábban az állaga!
5. nemmaci (válaszként erre: 3. - Gabika79)
2011. febr. 14. 14:36
akkor szokott túró állagú lenni, ha túlvered.
4. gabika79 (válaszként erre: 2. - Zsófyc)
2011. febr. 14. 14:35
Hát, nem tudom, az számít? Kb.1 órát volt hűtőben, mielőtt elkezdtem....
3. gabika79
2011. febr. 14. 14:34
Az előbb csináltam volna tejszínt a süti tetejére, de hiába vertem robotgéppel a habtejszínt, nem lett belőle semmi, csak darabos, olyan állagú, mint a híg túró?!
2. zsófyc
2011. febr. 14. 14:33
Elég hideg volt?
1. gabika79
2011. febr. 14. 14:33
Miért nem sikerült a habtejszínt felverni?
További ajánlott fórumok:
- Nem keményedik meg a habtejszín, hiába verem, ez mitől lehet?
- Hullala jó tiramisu tortához habtejszín helyett?
- Mitől lett ilyen a habtejszín?
- Ha a habtejszínhez nem teszek habfixálót, akkor nagyon híg lesz?
- A habtejszínbe (Hulala) tehetek-e zselatin fixet és habfixálót is a biztos hatás érdekében?
- Bent felejtettem a habtejszínt a fagyóban.Ha kienged felverhető még?