Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A habtejszínbe (Hulala) tehetek-e zselatin fixet és habfixálót is a biztos hatás érdekében? fórum

A habtejszínbe (Hulala) tehetek-e zselatin fixet és habfixálót is a biztos hatás érdekében? (tudásbázis)


2014. jan. 31. 11:17

Ajjajj :S Na, teszek bele egy fél zacsival aztán lesz, ami lesz..

Köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 31. 11:09

Hulalába múltkor tettem habfixálót, de nagyon nem tett jót neki. Keménynek kemény lett, szinte keményebb, mint a piskóta...emiatt nehezen kenhető és a tortának jobb lett volna, ha "szaftosabb" marad...

Ha ilyen gyorsan kell, én inkább fél óra fagyasztót javasolnék...

2014. jan. 31. 10:56

A Hulalába tutira nem kell semmmi ilyesmi.

Sőt ha esetleg valamilyen gyümölcs, annak leve éri, még keményebb lesz. Vágni lehet :)

Mondjuk az igazi tejszín nem űberelhető.

2014. jan. 31. 10:30

Igen, csak ma van időm. Tegnap nem voltam itthon..

És a csokihoz nincs véletlenül valami szuper ötleted, hogy tökéletesen megdermedjen? Mit tegyeke bele, vagy mitől függ a keménysége??

2014. jan. 31. 10:27

Tehetsz bele, de nem szükséges. A hulalát olyan keményre lehet verni, hogy szinte törik, de egy kis tasak habfixáló nem fogja elrontani. Lényeg, hogy a középső csokiréteg, és a máz szépen megdermedjen.

De szerencsésebb lett volna tegnap elkészíteni...

2014. jan. 31. 10:23

Sziasztok!


Kinder pingui tortát sütök éppen. Fontos, hogy 5 órára kész legyen, és 100%-ban megdermedjen, és tökéletes legyen..:D

Érdeklődnék, hogy a habtejszínbe (Hulala) tehetek-e zselatin fixet és habfixálót is, a biztos hatás érdekében??

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook